w.a.mozart Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 a može li da mi upadne u komp nekako Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Од онога не. То и ако је напад, просто изазива загушење, спорије ти раде нет и комп. Али да баш теби лично неко прави такав напад, не верујем, поготово ако имаш динамичку IP адресу. Пре ће бити да је провајдер подешавао сервере. Нисам баш експерт за мреже. Има много других и бољих начина да се упадне у комп w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 http://whatismyipadd.../196.201.207.36 у горње поље лепо упишеш адресу и видиш ко је клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 http://whatismyipaddress.com/ip/93.136.227.151 evo ga lik... iz Hrvatske... zvao sam sbb-posle 5 min čekanja mi ženska reče-sad ću da vas spojim a onda rekoše da su svi zauzeti i izbaciše mi vezu kreteni Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 http://whatismyipadd.../93.136.227.151 evo ga lik... iz Hrvatske... zvao sam sbb-posle 5 min čekanja mi ženska reče-sad ću da vas spojim a onda rekoše da su svi zauzeti i izbaciše mi vezu kreteni србија + чувена сбб корисничка подршка ... ако ти се не бацају паре на телефон, можда је паметније да пошаљеш мејл или да се окачиш на сбб-ов форум. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 Ја само да јавим да сам прешао Quake II и нашао торенат QIIIA, игру која је сачувала метре и метре живаца у многим испитним роковима. Mилена КШ, Милан Меденица :) and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 Ја само да јавим да сам прешао Quake II Ахахахаха, браво! Дуго те је мучио тај Куаке 2! "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 Ја само да јавим да сам прешао Quake II и нашао торенат QIIIA, игру која је сачувала метре и метре живаца у многим испитним роковима. тако сам ја скоро прешао цео UFO серијал, од DOS верзије надаље клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 Ја само да јавим да сам прешао Quake II и нашао торенат QIIIA, игру која је сачувала метре и метре живаца у многим испитним роковима. Само да Те обавестим, постоји и онлајн верзија Квејк 3 која је онлајн и која је много боља од обичног Квејка. Ево га и линк http://www.quakelive.com/ "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 Знам да има онлајн, али: а) Не волим да инсталирам софтвер који комуницира са интернетом; то ми мало чудно некако, осећам се огољено... ево баш данас је неки софтвер, нека скрипта, бот, Бог да зна - слао са мог мејл налога мејлове НЕМАМ ПОЈМА КАКВОГ САДРЖАЈА свима редом, па чак и мени самом. б) А и кад сам инсталирао, провалио сам да не умем да провалим како да преподесим контроле, а њихов дифолт ми се ич не допада, нити доима. Зна се да W, S, A и D нису стрелице за горе, доле, лево и десно. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 Мораш бити опрезан што се тога тиче. Рецимо, данас већина људи прави кејлогере који су уствари мали програми реда 100-200кб и који су представљени као неки други програмчићи. Тако да, све што је .ехе формата и што заузима мање од 500кб не скдиај и не покрећи. Антивируси углавном не региструју кејлогере али посстоје софтвери као што је Малвер Бајтс (Malware Bites) тако некако, који отклањају та чуда. Што се тиче ове игрице, инсталира се само неки програмчић како би скинуо игрицу у претраживачу. Није опасно. Ја користим већ неко време и немам проблема. Контроле су једноставне, као и на компу и могу се мењати. Ако треба помоћ, ту сам. antics је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 Ја само да јавим да сам прешао Quake II и нашао торенат QIIIA, игру која је сачувала метре и метре живаца у многим испитним роковима. Vidi, vidi, i ti i Milan terate starudije... I ja se bakcem s ova dva, oba iz `98.-me godine... gringrin Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 a može li da mi upadne u komp nekako Upravo kako je napisao i ajvanho8. U pitanju je vrsta napada kojim se uskraćuje pristup Internetu (Denial of Service napad). Kako i zašto baš tebe nađoše neam pojma. Pokušaj da restaruješ modem (ako imaš ADSL ili kablovski Internet). Ugasi modem, sačekaj nekih 30s da ti provajder dodjeli novu IP adresu i upali ponovo. Msm da će te tako izgubiti. Ako se problem ponovi onda vjerovatno imaš instaliran nekakav trojanac koji napadaču sam dojavljuje gdje se nalazi i tako mu omogućava da ti šalje veliki broj ping zahtjeva. U tom slučaju pogledaj u naprednim podešavanjima antivirusnog softvera da li možeš negdje da zabraniš IP adresu sa koje napad dolazi, ali msm da to neće (bar ne bi trebalo) da zaustavi izvorišni računar da ti šalje ping zahtjeve. Jedino da skineš hard disk, prikačiš na računar za koji znaš da je čist i na kojem je već podignut Operativni sistem i onda preskeniraš i očistiš od virusa. w.a.mozart and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 hvala puno... imam kablovski i sad ću da restartujem modem Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 hvala puno... imam kablovski i sad ću da restartujem modem теби то не помаже јер ти се не мења ип адреса, имаш статичку. само томе служи рестарт модема ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука