Плутон Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 21 minutes ago, Juan рече https://www.weebly.com 24 minutes ago, Juan рече http://www.wix.com Препоручујем да избегаваш ова два сервиса, наићи ћеш на нешто уобичајено што ти треба за сајт и онда ће да ти траже да купиш неку премијум верзију и сл. да откључаш ту опцију. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 8 minutes ago, Драган_Петровић рече У том грму лежи зец. Нема нигдје за џабака pa nek plati 1000 dinara za domen ako oce da ima sajt, bar toliko moze, ja mu poklanjam sve drugo. ili ako oce mogu mu izaci u susret pa mu napraviti adresu kao podomen nekog od mojih domena, eto, ima sve za dzabe, zec je uvacen, samo sad treba razanj pripremiti Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 33 minutes ago, Плутон рече Ретко ко је разочаран Вордпресом, стварно не знам одакле ти тол'ки багови. Не верујте му ништа! Иван ♪♫ and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 zasto bi wp-content fascikla bila problem, nema svako dozvolu da je cita i uredjuje nit joj se moze pristupiti bez administratorskih privilegija, osim ako se namjerno ne uradi suprotno od strane vlasnika, plus sadrzaj koji se u njoj nalazi nema iste linkove na izlazu kog vide posjetioci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 32 minutes ago, Плутон рече Свака тема направљена за Вордпрес, без обзира да ли је бесплатна, је слободан софтвер. aha, znači sve bi trebalo da može da se prilagođava ako sam hostujem? 26 minutes ago, Плутон рече Иване, ако би да испробаш Вордпрес, немој да идеш на wordpress.com, то је доста ограничена верзија јер је хостинг бесплатан (мислим да иду и рекламе уз то). Инсталирај га локално (имаш једноставне инсталере, као нпр. овај: https://bitnami.com/stack/wordpress ) и играј се, испробавај. odlično, probaću 24 minutes ago, Juan рече Има и ово: http://www.wix.com e, probao sam taj danas, onako lepo su uradili, treba jos da se poigram. Imaju i modul za mejling liste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 pa nek plati 1000 dinara za domen ako oce da ima sajt, bar toliko moze, ja mu poklanjam sve drugo. ili ako oce mogu mu izaci u susret pa mu napraviti adresu kao podomen nekog od mojih domena, eto, ima sve za dzabe, zec je uvacen, samo sad treba razanj pripremiti Брате скидам ти капу. Нека се само потруди да научи радити у вордпресу. Мало нека прегледа ју туб за почетак. Бар толико труда нека уложи. Можда и Хуан поклони неку темицу. Свака част што си пружио човјеку овако лијепу прилику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 1 minute ago, Иван ♪♫ рече aha, znači sve bi trebalo da može da se prilagođava ako sam hostujem? Да. https://wordpress.org/about/license/ Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 1 minute ago, Драган_Петровић рече Брате скидам ти капу. Нека се само потруди да научи радити у вордпресу. Мало нека прегледа ју туб за почетак. Бар толико труда нека уложи. Можда и Хуан поклони неку темицу. Свака част што си пружио човјеку овако лијепу прилику. ma dacu ko god bude trazio, nije problem. za pocetak je dobra opcija i wordpress.com, da se upoznaju sa samom platformom, tek onda da se bave sa premijum temama, sta ce im mocna tema ako ne znaju osnove koristenja wordpressa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 28 minutes ago, kordun рече ja cu ti ustupiti dzabe prostor na mom serveru, samo si nabavi domen, igraj se koliko hoces, samo ti ne dam kontrolu nad serverom, server je dedicated, niej djeljeni hosting, znaci sve tip top, plus sam ga konfigurisao sam, radi ko zmaj. instaliracu ti i wordpress ako ne znas sam. E, brate, hvala ti, ali server/host mi trenutno ne treba. Prvo treba da izaberem platformu koja ce mi omoguciti osnovnu custom-izaciju, embedovanje multimedije i email subscription menadzmenta (uz par nekih komplikacija) i sistemski resenu sigurnost. I to onu platformu koja ce mi sve to omoguciti, a da uzima najmanje mog vremena. Tako da sad istražujem opcije. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 ma dacu ko god bude trazio, nije problem. za pocetak je dobra opcija i wordpress.com, da se upoznaju sa samom platformom, tek onda da se bave sa premijum temama, sta ce im mocna tema ako ne znaju osnove koristenja wordpressa. Да знаш, када сазрије вријеме, држаћу те за ријеч јуначку. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 wordpress je definitivno najbolji odabir, nije slucajno najpopularniji cms na internetu Драган_Петровић, ИгорМ and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 26 minutes ago, Juan рече Ја сам купио пре око годину и нешто доживотну developer лиценцу за http://teslathemes.com . Била нека супер понуда коју сам нашао на http://www.thenextweb.com. Не сећам се тачно цене, али типа за неких 30-ак долара, а пуна цена је 200. Лиценца укључује и теме које ће избацивати у будућности. uh sto volim te popuste, samo tada i kupujem a skoro citao knjigu iz marketinga, kaze da su popusti zapravo losi za biznis, jer se kupci time „edukuju" da cekaju popust. Isto ko ja Mislim da sam skoro sav softver i biblioteke kupio na popustima i do 50% Meni super Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Управо сада, Драган_Петровић рече Да знаш, када сазрије вријеме, држаћу те за ријеч јуначку. ne sumnjaj, kordun drzi do rijeci, slobodno se javi kada hoces, to vazi za svakog forumasa, resursa ima dosta i mogu da ih prosirujem jer je cloud u pitanju, drago mi je da se forumasi interesuju za te stvari, pogotovo ako bi sutra imali neke koristi od toga, bilo bi mi zadovoljstvo jos vece! Драган_Петровић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 15 minutes ago, Плутон рече Да. https://wordpress.org/about/license/ Uh, uh, taj GPL, ima malo nezgodne implikacije. Mislim da ima klauzulu da i svaki derivat gpl proizvoda mora naslediti istu licencu (tj. gpl). nisam siguran u kojoj tacno gpl verziji, verovatno i u svim. Sto znaci da striktno legalno gledano svaki WP sajt mora biti GPL. Zato je postoji LGPL. WP treba da je pod LGPL. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Управо сада, Иван ♪♫ рече Uh, uh, taj GPL, ima malo nezgodne implikacije. Mislim da ima klauzulu da i svaki derivat gpl proizvoda mora naslediti istu licencu (tj. gpl). nisam siguran u kojoj tacno gpl verziji, verovatno i u svim. Sto znaci da striktno legalno gledano svaki WP sajt mora biti GPL. Zato je postoji LGPL. WP treba da je pod LGPL Аутор софтвера се не слаже. I’ve spent a third of my life building software based on Stallman’s four freedoms, and I’ve been astonished by the results. WordPress wouldn’t be here if it weren’t for those freedoms, and it couldn’t have evolved the way it has. The Four Freedoms Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука