Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Инвестиција око 80€

Наравно ССД је нов ~ 50€, процесор ~ 20€ и "кеди" фиока ~ 10€

Ne izgleda uopste skupo, a ako tako cima k`o sto kazes, onda jos bolje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ne izgleda uopste skupo, a ako tako cima k`o sto kazes, onda jos bolje.

Па управо... ево још увек се играм ( и радим нешту успут :) ) и то је то. Јес да је Минт "лакши" мало од Убунту дист. али је заснован на њему, задовољан сам

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Иван ♪♫ рече

Jel zna neko da mi kaže, koji je najlakši i najbolji način da napravim sajt? Bitno mi je da mogu da dodam nešto malo logike, i da menjam šemu baze? 

Moжда Вордпрес одговара?

https://wordpress.org/

Подели на овим сајтовима

34 minutes ago, Плутон рече

Moжда Вордпрес одговара?

https://wordpress.org/

Hteo sam da izbegnem programiranje, ako je moguće. Ima sajtova, samo razbacaš komponente, ali ne možeš da menjaš ispod haube. Hvala, pogledaću kako radi :) 

Подели на овим сајтовима

25 minutes ago, Иван ♪♫ рече

Hteo sam da izbegnem programiranje, ako je moguće. Ima sajtova, samo razbacaš komponente, ali ne možeš da menjaš ispod haube. Hvala, pogledaću kako radi :) 

Код Вордпреса ти није потребно програмирање, барем не за неко уобичајено коришћење. Практично за све што ти падне на памет имаш додатке (плугинове), прегршт тема за све могуће потребе...

Код већине добављача хостинга имаш опцију за аутоматску инсталацију Вордрпреса, а чак и да је нема, инсталира се лако и све је у графичком окружењу.

Лако се надограђује, лако се прави бекап...

Подели на овим сајтовима

Mnogo loše radi taj wordpress, prepun bagova, čas 'oće da promeni temu čas neće, pa unosi dupla slova u polju za lozinku, pa kad sam nekako uspeo da promenim temu preo web-a, onda desktop verzija neće da se osveži, a kad sam restartovao neće da učita ,,customizer" ni iz 100-tog pokušaja, i to je to, desktop verzija - ne radi, a UX - NULA 

Meni stvarno nije jasno ko je ovo čudovište od platforme napravio :)

Подели на овим сајтовима

Пробај онда joomla или drupal. А имаш и CMS варијанте засноване на ASP.NET-у, на пример umbraco. До скоро је за то био неопходан windows host, али од скора ASP.NET ферцера и на линуксу, само не знам колико је све то зрело и лако за инсталирање.

А мошеш и да пробаш неки од статичких сајт генератора, нпр. https://jekyllrb.com.

Све у свему, клијентска страна web-a је једна ружна и тужна прича...

Подели на овим сајтовима

Mnogo loše radi taj wordpress, prepun bagova, čas 'oće da promeni temu čas neće, pa unosi dupla slova u polju za lozinku, pa kad sam nekako uspeo da promenim temu preo web-a, onda desktop verzija neće da se osveži, a kad sam restartovao neće da učita ,,customizer" ni iz 100-tog pokušaja, i to je to, desktop verzija - ne radi, a UX - NULA 

Meni stvarno nije jasno ko je ovo čudovište od platforme napravio [emoji4]

Имаш ли уплаћен хостинг или си га тестирао (вордпрес) на свом рачунару?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...