Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Јеси покушавао ово: http://www.wikihow.com/Connect-Two-Computers ?

нешто јесам ал нисам видео мрежу... треба ми бежична веза. Имам рутер који даје сигнал који користим на лаптопу а у комп је убоден антенски кабл

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја рецимо користим FTP менаџер, тј. SwiFTP или Airdroid на телефону. Треба да су оба уређаја прикачена на исту бежичну мрежу, а затим са једног уређаја покренеш ову апликацију, она ти да ИП, и само га укуцаш на други уређај,и приступиш свим подацима, као преко усб-а. Можеш све одатле да радиш.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ја рецимо користим FTP менаџер, тј. SwiFTP или Airdroid на телефону. Треба да су оба уређаја прикачена на исту бежичну мрежу, а затим са једног уређаја покренеш ову апликацију, она ти да ИП, и само га укуцаш на други уређај,и приступиш свим подацима, као преко усб-а. Можеш све одатле да радиш.

ово знам и користим за моб и ајпед али за компове није тако изгледа

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

moram da zamolim za pomoc sto se tice dropboxa nece da se instalira uopste.

da li neko od vas ima nalog tamo?mislila sam da nekom posaljem to sto imam da skinem a da mi nekako prebacite na google drive (koji bolje poznajem).ako neko zeli nek se javi na pp. hvala unapred.

Подели на овим сајтовима

moram da zamolim za pomoc sto se tice dropboxa nece da se instalira uopste.

da li neko od vas ima nalog tamo?mislila sam da nekom posaljem to sto imam da skinem a da mi nekako prebacite na google drive(koji bolje poznajem).ako neko zeli nek se javi na pp. hvala unapred.

Moжда ти ово помогне:

гледај од 0:30.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Па какви бре... :) Чек, хоћеш некоме да пребациш неке фајлове из свог компјутера?

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Па какви бре... :) Чек, хоћеш некоме да пребациш неке фајлове из свог компјутера?

hocu da znam moze li to sto mi je poslato na dropboxu da se posalje na neki drugi nacin bez dropboxa...pitam zato sto me komp mnogo koci i zeza...

Подели на овим сајтовима

Дакле, преузмеш онда те фајлове, одеш на www.mediafire.com направиш тамо налог, и убациш тамо. Не треба ти никакав програм. И кад убаци, даће ти опцију да копираш линк, и то пошаљеш. И одатле се преузима без икаквог проблема и чекања.

(ако сам добро разумео, обзиром да сам мало уморан)

Достојевски

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Да, слика ми стоји на средини, а са стране бих прикачила тако нешто са  текстом који бих укуцала сама.

Хвала велико :) Успешно  постављено :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...