Jump to content

Manastiri u okolini Jagodine

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nisam znao gde da postavim ovu temu,pa sam odlucio da to ovde ucinim.Zamolio bih vas da mi preporucite u koji manastir u okolini Jagodine da odem da se ispovedim i pricestim?Boravicu u Srbiji od 10. do 17.aprila i idem kod nekih rodjaka u Jagodinu,pa cu kod njih boravbiti eventualno 2-3 dana i voeleo bih sa rodjakom da odemo zajedno u neki manastir da se ispovedamo i pricestimo.U koji manastir da odemo i imate li broj telefona od tog manastira?Hvala

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

nije bas mnogo u okolini Jagodine, vise je u okolini Paracina-manastir Pokrova Presvete Bogorodice u Lesju. Duhovnik je Protosindjel o. Jovan. Preporucujem da pozoves telefonom manastir da pitas kad je u tom periodu u manastiru, da ne ides dzabe. Pod uslovom da se odlucis za tu varijantu. Evo link:

http://www.manastirulesju.org.rs/srpski/novosti.htm

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

nije bas mnogo u okolini Jagodine, vise je u okolini Paracina-manastir Pokrova Presvete Bogorodice u Lesju. Duhovnik je Protosindjel o. Jovan. Preporucujem da pozoves telefonom manastir da pitas kad je u tom periodu u manastiru, da ne ides dzabe. Pod uslovom da se odlucis za tu varijantu. Evo link:

http://www.manastirulesju.org.rs/srpski/novosti.htm

Dankeschön :cheesy:

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

У селу Доброводица (општина Баточина) пре неколико година изграђен је манастир "Светога Спаса". Манастирска црква је посвећена Вазнесењу Господњем (Спасовдану) па је тако и манастир добио име. Мислим да је ово "најмлађи" манастир у Србији јер није изграђен на темељима неког претходног. Изградио га је отац Николај који се замонашио и доста година био сабрат у манастиру Хиландару, а сада је духовник новог манастира.

Отац Николај има мобилни телефон али није прикладно да се јавно објављује. Ако желиш могу ти послати e-mailom.

Будимо људи

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Lesje i manastri Sv. Petke su prelepi manastiri... Ravanica, Manasija isto...

Ja sam iz ovog dela Srbije i preporucujem ih za posetiti...  0212_rolleyes

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...