Jump to content

Основи руског језика

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Гости

e pa lepo...krecem na colors!

Zaboravih da ti kažem ono što si pitala (cvetok), zaista lici na cvjetok ali nije. e ozna?ava da je v, meko v,(pgledaj rabije stasam pisala. To nikako nije j, nego, mekov i e- Pogledaj pri vežbama ono napisano latinicom, to je fonetski relativno ta?no.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 60
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ево и мене да се пријавим за овај курс  0104_cheesy Дуго сам тражио овако нешто али би Божија воља па нађох овдје.. Ја сам тотални почетник (илити дудук  :drugarstvo:) па ћу прво да пређем ово што је досада објављено на овој теми, прије него што се активно укључим... 8086.gif srcee 0110_hahaha

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Сестро Оливера ево да се јавим, наредни период нећу моћи да пратим лекције, стала сам код боја, хистологија је условила стагнирање по питању мог руског....Чим се појави мало слободног времена надокнадићу пропуштено...Поздрављам вас пунооооооооо 0705_read!

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

• Гости

?????? ??????? ??? ?? ?? ?????, ??????? ?????? ???? ???? ?? ?????? ???????, ????? ??? ??? ????, ??????????? ?? ???????? ?????????? ?? ?????? ??? ??????....??? ?? ?????? ???? ????????? ??????? ??????????? ??????????...?????????? ??? ???????????? 0409_feel!

?ekam te draga, da nadoknadiš propušteno. A za ostale ima dosta materijala! 0508_music

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ćao Olivera. Može mala pomoć. Samo da vidim da li sam ovo dobro skontao?

Уважаемый клиент!

Благодарим Вас за заполненную анкету-заявку. Мы свяжемся с Вами в ближайшее время.

Надеемся на плодотворное сотрудничество!

Prevod bi trebalo da ide ovako: Uvaženi klijentu (aplikantu) .... Zahvaljujemo Vam se na ispunjenom upitniku (anketi). Stupićemo sa Vama u kontakt u što skorijem vremenu. Nadamo se plodotvornoj (uspešnoj) saradnji.

Pozdrav  :smiley: ...

Подели на овим сајтовима

Šta znači:

Контактные сведения

Личные сведения

Дополнительные учебные заведения

Дополнительное образование

Профессиональный опыт

Tačnije bune me ove ove reči: сведения, Дополнительные, i sve ostale  0104_cheesy ...

1312_womens

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...