Danijela Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Gordana ., Дуња and Олимп је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Данијела, да ли можеш да поставиш неку фотку овде, ако посетиш ову изложбу, јако волим калиграфију... 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2011 I ja volim .mislise. Pohađala sam ovu školu 2 godine. Imam neke obaveze taj dan pa ću pokušati da stignem na izložbu i da fotografišem radove. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Хвала у сваком случају,... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dzordzina Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Драги моји, претпостављам да знате да при храму Светог Александра Невског постоји Православна мисионарска школа. Основана је још 1985. а у оквиру ње је и Школа калиграфије коју од 2001. води професионални калиграф и дипломирани менаџер уметничке продукције Силвана Ручнов. Јуче (04.03.) је у галерији Парохијског дома Храма Светог Саве отворена ретроспективна изложба полазника од 2001. до 2011. године. Ако желите, радове можете погледати до 14.03., сваког дана од 12 до 20 часова. Видећете, радови нису оптерећени комерцијалном сврхом а љубав аутора према лепоти нашег писма и Еванђеља је готово опипљива Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2011 bila. slikala. bice slika sutra. bilo je fenomenalno! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2011 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,11709.new.html#new "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dzordzina Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Ја се извињавам, нисам приметила да већ постоји тема па сам направила нову. Неискуство...извињавам се још једном Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dzordzina Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2011 facenew22222222 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 I ja volim Pohađala sam ovu školu 2 godine. Пошто морам да чекам сутрашњи дан да назовем и питам шта ме интересује,ајде, ако ти није тешко, напиши коју реч о школи кад си већ ишла. Колико траје, како је осмишљена, плаћа ли се шта и колико и сл ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2011 ne moras da cekas sutra da nazoves posto je to broj Silvane Rucnov koja vodi tu skolu. radi se u malim grupama pa se zato vrlo brzo uci jer Silvana moze svakom da se posveti. pocinjes sa perom i kosim crtama (koje su mene izludjivale ) pa posle sve zavisi od tvoje sklonosti, vestini, kreativnosti... neke moje prijateljice idu vec nekoliko godina na casove kod Silvane. neki se i posle zavrsetka opet vracaju jer kaligrafija iziskuje konstantno vezbanje. placa se ali sad ne znam koliko je tacno, mislim da je oko hiljadu dinara mesecno. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2011 evo i slika: http://s211.photobucket.com/albums/bb30/DanijelaO/Kaligrafija/?albumview=slideshow Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Супер! Хвала Ти ! smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука