nishizawa Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Prepuna sala Doma omladine pokazala je da je interesovanje za „Partibrejkerse“ i dalje veliko. Publika je bila mnogobrojna, većina je čak ima i manje godina u odnosu na ovaj rok sastav. Zoran Kostić Cane i Nebojša Antonijević Anton podelili su svoje iskustvo u stvaranju ove monografije, pričali su o tome kako je bilo teško pronaći fotografije i razne podatke, ali i ljude i novinare sa kojima su sarađivali svih ovih godina. - Mi smo odavno razmišljali o ovom poduhvatu, samo nam je bilo potrebno više slobodnog vremena kako bi se aktivirali i potražili razna dokumenta i fotografije koje su nam bile potrebne za nešto ovako. Kroz ruke nam je prošlo oko 6 kilograma novinskog materijala i trebalo je sve to pogledati – rekao j Cane. On je dodao da je u svakom slučaju ovo bilo lepo putovanje kroz prošlost, jer su se prisetili mnogih stvari na koje su skroz zaboravili. - Ono što je bitno je da ovo nije kraj grupe “Partibrejkersi”. Mi nastavljamo da snimamo, organizujemo koncerte i pravimo najbolje rok žurke u Srbiji a i šire. Ova monografija je samo deo procesa postojanja našeg sastava i želeli smo da publici poklonimo nešto što nije CD – istako je Cane. – Ovo može da bude izuzetan i lep bilo kome, ali i lepo ide uz regal – kroz smeh je dodao. Pesme “Mesečeva kći”, “Da li sam to ja”, “Zemljotres”, “Kreni prema meni” samo su neke od pesama koje se slušaju godinama i koje će se slušati još dosta dugo. Kao Rollin Stonesi i Led Zeppelin i oni su na ovaj način stvorili svoju mitološku sliku, ali i dali zadatak mnogim mladim rok grupama koje moraju dosta da rade na tome da ga ispune i opravdaju rok scenu one stare Jugoslavije. http://www.trablmejker.com/emisije/3/1989 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука