Jump to content

cloudking

атеиста
  • Број садржаја

    21138
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    19

Community Answers

  1. cloudking's post in Protest u Beogradu protiv obavezne vakcinacije dece was marked as the answer   
    Svetlana... i svi antivakceri na temi-
     
    MOLIM VAS ne verujte meni nista! NI meni ni aquiliusu ni geniusu ni bilo kome od nas koji vam pricamo svoja misljenje i iskustva u vezi sa vakcinama.
     
    Ono sto vas MOLIM jeste da sve to sto cujete od bilo koga od nas, odmah SAMI PROVERITE!
     
     
    Ja vam garantujem da nikom ovde nije cilj da ubedjuje bilo koga, nego da inspirise jednu jako lepu pojavu koja se zove samoinformisanje... Proverite sami. Idite na sjatove instituta, zdravstvenih organizacija, pa dobro i medija (ali tu pazljivo birajte, odrasli smo ljudi valjda umemo da prepoznamo medij od smeca) i lepo procitajte o svemu.
     
    I teme o evoluciji i teme o gejevima i teme o vakcinama padaju u vatru samo zato sto jedna strana nema ikakve informacije o tome sto se diskutuje a sebi daje za pravo da pausalne infomracije proglasava za apsolutne. Apdejtujte se. NE verujte ljudima (sladjana velkov, miroljub petrovic, jovan deretic...) nego verujte informacijama... i to infomracijama koje potvrdite iz vise razlicitih izvora.
     
    Potrudite se da emotivnost stavite po strani... nije bitno ono sto se vama svidja nego ono sto je ispravno i tacno. Nije tacno nesto sto je rekla Velkov samo zato sto vam zvuci logicno ili sto se poklapa sa vasim misljenje o tome... ispitujte autoritete jednako koliko ispitujete sebe i samo tako cete doci do pravih informacija koje cete onda ponosno i dostojno braniti u svakoj diskusiji i necete morati posto poto da odrzavate mrtvu tezu u zivotu time sto cete se podsvesno sluziti provaljenim trikovima poput skakanja s teme na temu...
     
    peace out!
×
×
  • Креирај ново...