ZarkoZ Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Ко воли мало тврђи звук ево наше братије из Никшића! Жанр: Метал ,,православни'' ако може тако да се окарактерише http://www.sendspace.com/file/ys3gs8 Има их и на фцб-у па ко хоће нека погледа http://www.facebook.com/pages/Vizant-%D0%92%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D1%82-%D0%91%D0%B5%D0%BD%D0%B4/121197387907909 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 То царе Поставићу сад јако лијепе пјесме од Византа...иначе они су светосавски националисти, Љотићевци Имају лијепих добровољачких пјесама од СДК препјеване у метал фазону. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Пјесма Кирие Елеисон "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Ова ми је међу омиљеним, али пази када немају лоше песме! Одушевили су ме!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 ова спорија је ......................... ухх немам речи! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Vizant - Mrtvi niste (SDK koracnica) Јој јесу ове СДК-пјесме прелијепе...имају добру поруку, иначе у оригиналу се пјевају без инструмената...онда звучи као да црквени хор пјева "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Да не отварам нову тему, јер је ово пјесма такође једног метал бенда (ако се не варам)...иначе овај бенд је расно оријентисан а не вјерски...али је ова пјесма моћна. Revold BGD - Ponosna Srbija (Srpske patriotske pesme) ПОНОСНА СРБИЈА Иначе исти бенд пјева ову дивну пјесму (једна од мојих омиљених): АВЕ СРБИЈА "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука