Млађони Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Imas li tu neku statistiku za to tvoje " realno posmatranje" ili tek onako pises ... Има ли нека сттистика за то твоје посматрање или тек онако пишеш? Нећу ништа да ти набрајам, имаш право да верујеш у шта год желиш, одговор на то колико која земља има медаља ти лежи 10 минута гуглања. Ево ти спојлер, ни ми, ни хрвти ни бошњаци немамо нешто посебно велики број медаљ по глви становника. Osim toga momak nije pratio prvenstvo na kome su Nemci, Francuzi i Grci igrali veoma znacajnu ulogu.Uopste Milosavljevic ima stalnu potrebu da sto je moguce vise unizava svoju naciju bas kao po diktatu sa Zapada. Јесте, и то ме добро плааћају западњаци. 1000 евр месечно, дужан сам да напишем 10 постова. Црвеног Барона плаћају више 2000 евра + живот у елитном насељу италије, све то да прави раздор међу Српским народом и свађу тиме што ће да пласира глупости које ће да иритирају и вређају поштене грађане републике Србије. И д промовише ратнохушхачки идеју међу Србима да би створио што већи раздор. Чекам сад унапређење до његовог нивоа. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Има ли нека сттистика за то твоје посматрање или тек онако пишеш? Нећу ништа да ти набрајам, имаш право да верујеш у шта год желиш, одговор на то колико која земља има медаља ти лежи 10 минута гуглања. Ево ти спојлер, ни ми, ни хрвти ни бошњаци немамо нешто посебно велики број медаљ по глви становника. Јесте, и то ме добро плааћају западњаци. 1000 евр месечно, дужан сам да напишем 10 постова. Црвеног Барона плаћају више 2000 евра + живот у елитном насељу италије, све то да прави раздор међу Српским народом и свађу тиме што ће да пласира глупости које ће да иритирају и вређају поштене грађане републике Србије. И д промовише ратнохушхачки идеју међу Србима да би створио што већи раздор. Чекам сад унапређење до његовог нивоа. Oduzmi crnacke medalje amerima i videces da nemaju vise od desetak ... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Има ли нека сттистика за то твоје посматрање или тек онако пишеш? Нећу ништа да ти набрајам, имаш право да верујеш у шта год желиш, одговор на то колико која земља има медаља ти лежи 10 минута гуглања. Ево ти спојлер, ни ми, ни хрвти ни бошњаци немамо нешто посебно велики број медаљ по глви становника. Јесте, и то ме добро плааћају западњаци. 1000 евр месечно, дужан сам да напишем 10 постова. Црвеног Барона плаћају више 2000 евра + живот у елитном насељу италије, све то да прави раздор међу Српским народом и свађу тиме што ће да пласира глупости које ће да иритирају и вређају поштене грађане републике Србије. И д промовише ратнохушхачки идеју међу Србима да би створио што већи раздор. Чекам сад унапређење до његовог нивоа. Pa nisam ni ocekivao od tebe da ces se prodati za vise. Ti cak neumes ni pare da im uzmes! Ugledaj se malo na Natasu Kandic kada vec radite u istom timu. Ona zena je makar placena za to. Crveni Baron and Фидер је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Oduzmi crnacke medalje amerima i videces da nemaju vise od desetak .. Као што рекох, можеш да скројиш своја правила колико хоћеш и тиме да првиш Србију неком убер екстра земљом. То ти је исто када причаш себи да си најлепши па, одузми овом нос, овом очи, овом лепу косу и онд сам ја бољи од свих њих. Мени је лично такво гледање и на себе и на свет неприродно. Чињеница је да јесмо добро али ништа специјлно. Како у ком спорту како које године. Ето сад имамо тенисере и ватерполосте, али смо у рукомету, фудблу кошарци крш.. некад смо били бољи у рукомету фудблу и кошарци... и тако.. у круг те ствари иду. Pa nisam ni ocekivao od tebe da ces se prodati za vise. Ti cak neumes ni pare da im uzmes! Ugledaj se malo na Natasu Kandic kada vec radite u istom timu. Ona zena je makar placena za to. Овакав вид дискусије је ништа друго до дрзак, безобрзан и непријтан. Ниси могао да ме питаш зашто тако мисли, да чујеш моје разлоге мог мишљења већ одмх вређаш и клеветаш. Такво понашање је по мени гори отров за ову земљу од онога што ради Наташа Кандић. Они који не могу да саслушају, разумеју и прихвате друге, не могу ни да се социјализују са другима. Зато смо толико и "подељено" и непријтељско друштво - међусобно. Размисли о томе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Pa nisam ni ocekivao od tebe da ces se prodati za vise. Ti cak neumes ni pare da im uzmes! ) Hahaha .... Ovo je odlicno .... Radi covek gratis .... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 ) Hahaha .... Ovo je odlicno .... Radi covek gratis .... Volontira :0102_laugh: @Milosavljevic nemoj sad opet da me obriskas iz prijatelja, salim se ja malo, gde su mladi tu vrca od sale Trifke and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Volontira :0102_laugh: Нашао си са ким ћеш у коло да се ваташ..... е мој ти.... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Volontira :0102_laugh: @Milosavljevic nemoj sad opet da me obriskas iz prijatelja, salim se ja malo, gde su mladi tu vrca od sale Hahaha ... Di si mene u mlade svrstao .... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Vaterpolo, odbojka, rukomet, tenis, atletika, basket, streljastvo ... I jos puno sportova ima u kojima srbijica od 6-7 miliona dominira nad nemcima ( 90 miliona ) francuzima ( jos toliko ) britancima, italijanima ... Zamisli da nas ima 90 miliona kao nemaca ... Pa na olimpijadi bi samo Srbi ucestvovali ... Фидер је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 @Milosavljevic nemoj sad opet da me obriskas iz prijatelja, salim se ja malo, gde su mladi tu vrca od sale Нашо си са ким ћеш тикве да садиш... са Ђепетом.. е мој ти.. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Ali on nije obican Djepeto, on je Super Mario Djepeto! :0102_laugh: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Zamisli da nas ima 90 miliona kao nemaca ... Pa na olimpijadi bi samo Srbi ucestvovali ... И шта ти имаш од тога? Кад и даље деца у Србији немају шта да једу, немају пре за изласке, од недостатка посла се туку по граду свако вече... кад гледаш своје другове од по 26 година како скоро ниједан од њих не може да нађе посао? Шта им Србиј од тога? Ти си боље осећаш у сопственој кожи јер ти имаш добре спортисте. Е мој ти, уместо да тежимо немачкој економији, радној навиици и да им се дивимо од тога... ми ће да се трипујемо да смо бољи од немацаа, јер немце не занимају ватерполо, одбојаки и остали минорни спортови па их нико не игра. Снага нације се огледа у томе колико људи добро живе у тој земљи. А спортови су мање битна категорија.тно по Ја теби константно покушавам д дочара, ти не знаш муке већине Српских родитеља и породица.. зато се и замлаћујеш по форуму причама којима се замлаћујеш. Имаш сигуран леба на столу, па можеш да размишљаш како оћеш... шта тебе кошта да лупеташ глупости о порезу на необрађену земљу? Ништа.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Као што рекох, можеш да скројиш своја правила колико хоћеш и тиме да првиш Србију неком убер екстра земљом. То ти је исто када причаш себи да си најлепши па, одузми овом нос, овом очи, овом лепу косу и онд сам ја бољи од свих њих. Мени је лично такво гледање и на себе и на свет неприродно. Чињеница је да јесмо добро али ништа специјлно. Како у ком спорту како које године. Ето сад имамо тенисере и ватерполосте, али смо у рукомету, фудблу кошарци крш.. некад смо били бољи у рукомету фудблу и кошарци... и тако.. у круг те ствари иду. Овакав вид дискусије је ништа друго до дрзак, безобрзан и непријтан. Ниси могао да ме питаш зашто тако мисли, да чујеш моје разлоге мог мишљења већ одмх вређаш и клеветаш. Такво понашање је по мени гори отров за ову земљу од онога што ради Наташа Кандић. Они који не могу да саслушају, разумеју и прихвате друге, не могу ни да се социјализују са другима. Зато смо толико и "подељено" и непријтељско друштво - међусобно. Размисли о томе. Ako ti sam nemozes da shvatis niko ti nemoze pomoci. Nista tu uvredljivo nema. Kada god ti i jos poneki ovde napisete nesto na temu politike vec 99% sam siguran i znam da bise Natasa Kandic mogla sloziti sa vama. Dakle nema tu uvrede. I zasto te vredja ako ono sto pises meni lici na stavove nekog drugog ljudskog bica. Nevalja ti posao da se vredjas za svasta. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 "panem et circenses" Jadni ovi narodi sto nemaju hleba,a pored nas ni igara. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Ako ti sam nemozes da shvatis niko ti nemoze pomoci. Nista tu uvredljivo nema. Kada god ti i jos poneki ovde napisete nesto na temu politike vec 99% sam siguran i znam da bise Natasa Kandic mogla sloziti sa vama. Dakle nema tu uvrede. I zasto te vredja ako ono sto pises meni lici na stavove nekog drugog ljudskog bica. Nevalja ti posao da se vredjas za svasta. Ја се не вређам, ја сам сатанизације пријавио. Не дозвољавам да ме ико сатанизује, представља као неког непријтеља Србије и слично. Има увреде јер се моји политички ставови једно 50 % минимум не слажу са Кандићком, када би моје ствове гледао објективно закључио би то. ево ти да ти објасним једном сликом Гледај то као да си ти лево, кандићка је десно. Ја см у средини. Ти у мени видиш кандићку, кандићк у мени види тебе. просто и једноставно.. требаш да схвтиш да сам ја трећа школ гледња oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука