Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

ћопави Тито је иначе много волео Србе и било му стало до Косова и православља. 0102_laugh

По њему што мања Србија то јача Југославија тако да је забранио враћање на Косово 1948 и Србима увалио две покрајине Косово и Војводину.

Dodao bih i da je svakom JEDANAESTOM siptarskom detetu bio kum, a kao kum poklanjao kilogram zlata. Sasvim dovoljno da motivise zveri da se kote...

Тито - Черчилов син !  0409_feel  0102_laugh

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Што је више клевета и лажи, пуковник Гадафи нам је дражи. ЛИБИЈА ЛИБИЈЦИМА СВИМ СРЕДСТВИМА. НЕМА ПРЕДАЈЕ ДО КОНАЧНЕ ПОБЈЕДЕ. prstgore

оћеш да кажеш да је Ђон уз Гадафија?  greengrin
Подели на овим сајтовима

Што је више клевета и лажи, пуковник Гадафи нам је дражи. ЛИБИЈА ЛИБИЈЦИМА СВИМ СРЕДСТВИМА. НЕМА ПРЕДАЈЕ ДО КОНАЧНЕ ПОБЈЕДЕ. prstgore

Прочитах са једног сајта, а пошто видим да си његов присталица, реших да те частим једном песмом:  greengrin  0110_hahaha

Ој Гадафи од Либије краљу,

поздраве ти Срби шаљу.

Страшне але нападоше тебе,

ал' се бори, ко их ....

Нато снаге хоће да те даве,

недај им се ти афрички лаве.

На ударе одговори силом,

јер амери не могу са миром.

И Француска у походе креће,

од Либије одустати неће.

Ти се бори, не падни без крви,

у Либији бићеш вазда први,

јер слободу целим срцем волиш,

не посустај, јер се за њу бориш...

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

их звери  0110_hahaha

претерујеш.

Ма, пријатељу, 100% истина.....Проверено.  greengrin prstgore

Подели на овим сајтовима

поздраве ти Срби шаљу.

ал' се бори, ко их ....

На ударе одговори силом,

од Либије одустати неће.

Е буразе још уз гусле да ово одпјевам...хвала ти за пјесму, хехе.  greengrin

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

их звери  dada

претерујеш.

Ма, пријатељу, 100% истина.....Проверено.  dada dada

dobar decko

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Trenutno čitav net bruji da je, prema još uvek nepotvrđenim informacijama, u jučerašnjem napadu na Gadafijevu rezidenciju ubijen njegov sin, Khamis:

http://www.businessinsider.com/libya-sunday-march-20-2011-3

Update 20:09: After heavy bombardment of Qaddafi's complex, there are reports that his son Khamis Qaddafi has been killed in strikes. Khamis is a commander of the elite Khamis Brigade

Подели на овим сајтовима

Веома жалостан поход НАТО фашистичке армаде...

Исти прича као са Србијом и Р.Српском..да се муџахединима да ветар у леђа...

Још више је жалосна слика где се муџахедини веселе над лешевима Гадафијевих војника...  bliss jeeee-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> .. а Јапан од све своје муке се сетио да подржи злочин над Либијом...  bliss jeeee

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

http://www.srb-akcija.org/komentar/1095/libijski-lakmus-papir/

Interesantna analiza...mada ipak ja nebi bio protiv Rusije i Putina i ako sam svjestan da ni oni nisu 100% oslobodjeni od cionisticke okupacije, ali svakako predstavljaju po mojoj analizi jednu od slobodnijih zemalja na evroazijskom prostoru (naravno uz Belorusiju pre svega).

Подели на овим сајтовима

Милиони Африканаца ће похрлити у Европу

Либија је одлучила да прекине сарадњу са ЕУ у сузбијању илегалне миграције, преноси државна либијска телевизија. „Либија се више не сматра одговорном за илегалну миграцију ка Европи“, рекао је анонимни званичник власти Либије после суботњег почетка војне интервенције западних земаља. Раније је пуковник Гадафи упозорио да ће милиони Африканаца похрлити у Европу.

http://serbian.ruvr.ru/2011/03/20/47689647.html

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Па што се нисмо онда бунили него сви у глас певали "Друже Тито љубичице бела"?

Видите, то је наш главни проблем - неодговорни смо, лењи, не радимо ништа за себе, а онда само кукамо како су нам криви ови или они... Типичан Србин има ментални склоп Илије Чворовића. До дан данас.

Kao sin antikomunista niko od mojih pa ni ja nije klicao Titu, jer su mnogi propatili, i bili gonjeni kaoi nasa Crkva.

Verovatno potices iz toga miljea,ali ne mozes da to projektujes na druge.

Srbi su mnogi zavrsili u jamama, ubijeni na granici, koji nisu stigli  da prebegnu,a oni koji su prebegli danas nestaju u asimiliaciji, i mali broj je nacionalno osvesten.

Oaj narod je vredan, i odgovoran kao retko koji,jer radi za 12000 dinara, i sve ce uciniti za svoju decu, da ih iskoluje nahrani i obuce, pa makar ne jeo svaki dan.

A ti odlgedaj ponovo Balkanskog Spijuna, ili bolje procitaj knjigu, i videces da ni Dusko Kovacevic, ni reditelj nisu sigurni da li je Jakovljevic spijun ili nije.

Nekada sam se  ja valjao do smeha gledajuci i citajuci Spijuna, i ismejavao stare komuniste, ali pokazalo se da bi oni na kraju mogli meni da se smeju.,

Подели на овим сајтовима

поздраве ти Срби шаљу.

ал' се бори, ко их ....

На ударе одговори силом,

од Либије одустати неће.

Е буразе још уз гусле да ово одпјевам...хвала ти за пјесму, хехе.  0110_hahaha
:wink: staniiiiiii stadaradim :cheesy:

Измиксоваћемо нешто..... dada

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...