Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Па сад , нећем ти откривам своја убеђења, али реци да није нако ко што рекох и ја се повлачим из ове приче. Дакле зар не рече Шеки и зар се не деси све што рече ? То важи за све Епископе...од 751 године до данас..Ништа посебно... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Па сад , нећем ти откривам своја убеђења, али реци да није нако ко што рекох и ја се повлачим из ове приче. Дакле зар не рече Шеки и зар се не деси све што рече ? То важи за све Епископе...од 751 године до данас..Ништа посебно... А НЕ! Немој ми сад уопштавати. Зна се добро шта је Шешељ говорио и зна се добро да је Шеки радио за службу и да је све знао, дакле имао је инфо из прве руке да владика Артемије тадашњи владика на Косову сарађује са будућим српским окупатором. То је Шеки обзнанио јавно , јер му је посо биЈо да обзнањује ко шта ради тј. оне информације које су биле у интересу државе. Тада је садашњи монах Артемије био у дилу са Америма и са опозицијом у Србији која је била у дилу са Сорошем. Ајде да се не лажемо , сарадња је била тесна. Радило се на обарању Милошевића уз помоћ Американскијех и Сорошевих пара, ко је колики део од тога имао, које радио за фри из убеђења а ко за кинту то су мене непознате ствари , али да су сарађивали то данас није никаква тајна, тајна је то да је владика Хризостом пошао недавно доле у Љуљаке да убеђује Артемија да се мане сепаратисања, и знаш шта се десило ? Јавља ми тичица, дошла држава брале и вели немош , немож нико код Артемија, Држава стоји иза Артемија сине, а ко стоји иза државе ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 А НЕ! Немој ми сад уопштавати. Зна се добро шта је Шешељ говорио и зна се добро да је Шеки радио за службу и да је све знао, дакле имао је инфо из прве руке да владика Артемије тадашњи владика на Косову сарађује са будућим српским окупатором. То је Шеки обзнанио јавно , јер му је посо биЈо да обзнањује ко шта ради тј. оне информације које су биле у интересу државе. Тада је садашњи монах Артемије био у дилу са Америма и са опозицијом у Србији која је била у дилу са Сорошем. Ајде да се не лажемо , сарадња је била тесна. Радило се на обарању Милошевића уз помоћ Американскијех и Сорошевих пара, ко је колики део од тога имао, које радио за фри из убеђења а ко за кинту то су мене непознате ствари , али да су сарађивали то данас није никаква тајна, тајна је то да је владика Хризостом пошао недавно доле у Љуљаке да убеђује Артемија да се мане сепаратисања, и знаш шта се десило ? Јавља ми тичица, дошла држава брале и вели немош , немож нико код Артемија, Држава стоји иза Артемија сине, а ко стоји иза државе ? Жељко измишљаш! Но.1 Шеки не једном је лагао и рекао..да радо лаже зарад политичке користи.. Но.2 Немој да ме вучеш за језик о Цркви..и сарадницима УДБ-е! Ја пошто сам тада студирао у Приштини...и као члан СПО-а..тада још Србске партије... СВИ који су били пртив Милошевића( не рачунам Шекија јер је он Милошевићев човек) су се састајали са Америма .... Тако да је то спомињати глупо....јер су још бар 3 Епископа се састајала са Америма.. Иначе ...Милошевић је исто на почетку био Амерички чоек... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 А НЕ! Немој ми сад уопштавати. Зна се добро шта је Шешељ говорио и зна се добро да је Шеки радио за службу и да је све знао, дакле имао је инфо из прве руке да владика Артемије тадашњи владика на Косову сарађује са будућим српским окупатором. То је Шеки обзнанио јавно , јер му је посо биЈо да обзнањује ко шта ради тј. оне информације које су биле у интересу државе. Тада је садашњи монах Артемије био у дилу са Америма и са опозицијом у Србији која је била у дилу са Сорошем. Ајде да се не лажемо , сарадња је била тесна. Радило се на обарању Милошевића уз помоћ Американскијех и Сорошевих пара, ко је колики део од тога имао, које радио за фри из убеђења а ко за кинту то су мене непознате ствари , али да су сарађивали то данас није никаква тајна, тајна је то да је владика Хризостом пошао недавно доле у Љуљаке да убеђује Артемија да се мане сепаратисања, и знаш шта се десило ? Јавља ми тичица, дошла држава брале и вели немош , немож нико код Артемија, Држава стоји иза Артемија сине, а ко стоји иза државе ? Жељко измишљаш! Но.1 Шеки не једном је лагао и рекао..да радо лаже зарад политичке користи.. Но.2 Немој да ме вучеш за језик о Цркви..и сарадницима УДБ-е! Ја пошто сам тада студирао у Приштини...и као члан СПО-а..тада још Србске партије... СВИ који су били пртив Милошевића( не рачунам Шекија јер је он Милошевићев човек) су се састајали са Америма .... Тако да је то спомињати глупо....јер су још бар 3 Епископа се састајала са Америма.. Иначе ...Милошевић је исто на почетку био Амерички чоек... Не измишљам човјече , ђеш ми то рећи, причам оно што знам. Србија није америчка прћија била ни на почетку а неће вала бити ни на крају. Тако да ко год је сарађивао са окупатором неће имати оправдања ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Не измишљам човјече , ђеш ми то рећи, причам оно што знам. Србија није америчка прћија била ни на почетку а неће вала бити ни на крају. Тако да ко год је сарађивао са окупатором неће имати оправдања ! Онда све редом стрељати...и Шекија...пошто је радио за Милошевића који је радио за Амере.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Не измишљам човјече , ђеш ми то рећи, причам оно што знам. Србија није америчка прћија била ни на почетку а неће вала бити ни на крају. Тако да ко год је сарађивао са окупатором неће имати оправдања ! Онда све редом стрељати...и Шекија...пошто је радио за Милошевића који је радио за Амере.. Наравно , то што је прорицао шта ме се тиче. То ти је Соломоновско решење, суочиш двојицу они се истртљају и онда им обојици поштено судиш и стрељаш их , као `46-е . Тако, али сазнао си истину, а истина је само једна а то је да су млоги били упетљани у сарадњу са окупатором па и Артемије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 ...( не рачунам Шекија јер је он Милошевићев човек) су се састајали са Америма .... Nije mi jasno odakle ljudima ovo da je Seselj Milosevicev covek? Rekao Soros? Pa zbog toga? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 ...и као члан СПО-а..тада још Србске партије... 1000000001010 Tи? Па можда си био мљад и наиван. Од почетка су амери иза њих. Сем за наивчине. Каже Таса Бог неће наивчине у рај bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 ...и као члан СПО-а..тада још Србске партије... 0110_hahaha Tи? Па можда си био мљад и наиван. Од почетка су амери иза њих. Сем за наивчине. Каже Таса Бог неће наивчине у рај 0110_hahaha a KO JE TAСА? 1000000001010 bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ја нађох једну занимљиву слику па ми нешто није јасна та прича на тему "Натовска власт која прогони Артемија", из којих разлога прогоне човека који је заједно са њима учествовао у пројекту Стејт Департмента и довођења еврослинаваца на власт? Мислиш на ово : http://forum.vidovdan.org/download/file.php?id=3382 http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?p=205368#p205368 И то је доказ мелверзација фирме Раде Неимар? 1000000001010 Ма јок, то је само доказ да је Шеки био у праву. А Шеки је ипак у Хагу , то мора да се поштује. Ја само кажем да Шеки није млого омано тачније није уоште омано , ево туј је Ђинђоле туј је и Артемије туј су и остали , све је то Шеки најавио и осудио и пре него се десило.Ди су наше паре ја не знам, али мож бити лахко д а је Шеки пророк... Šeki i moj sveki su vazdan u pravu 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 ...и као члан СПО-а..тада још Србске партије... prstgore Tи? Па можда си био мљад и наиван. Од почетка су амери иза њих. Сем за наивчине. Каже Таса Бог неће наивчине у рај dada a KO JE TAСА? 1000000001010 0304_smile4 То је од миље а не фрајерски. Нисам ја измислила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Nije mi jasno odakle ljudima ovo da je Seselj Milosevicev covek? Rekao Soros? Pa zbog toga?Зато што сам био у Србици на бирачком месту у комисији ...и видео својим очима...како се договарају и делел гласове...Покушали мене избацити..али нису успели...текада сам рекао да ћу писати жалбу и да ће мо понављати изборе у Србици...онда се предомислили... А иначе..мој Стриц је један био у СПС..а други у СРС.. Па су ми причали.. 1000000001010 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Наравно , то што је прорицао шта ме се тиче. То ти је Соломоновско решење, суочиш двојицу они се истртљају и онда им обојици поштено судиш и стрељаш их , као `46-е . Тако, али сазнао си истину, а истина је само једна а то је да су млоги били упетљани у сарадњу са окупатором па и Артемије. Ко је окупатор данас? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 1000000001010 Tи? Па можда си био мљад и наиван. Од почетка су амери иза њих. Сем за наивчине. Каже Таса Бог неће наивчине у рај 0304_smile4 95,96... СПО је био јака националистичка партија...Свако ко је старији зна..о чему причам... А и Тасу сам упознао у том периоду...и једино Шекија није готивио...јер је мазнуо мнеке паре које је дијаспора послала Реп.Српској и ВРС! Причали смо о томе... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 A kada ce pojedinci prestati da lupaju gluposti o "Grckom sudu koji je dokazao da nije bilo malverzacija". Grcki sud niti se bavio time niti ima nadleznosti. Oni su se bavili samo time da li Djavolskog da izruce Srbiji i odlucili da ne urade; sto inace nije prvi put; Grcki sud je na desetine puta odbijao da izrucuje srpske drzavljane kriminalce, uglavnom svercere droge i ubice pa ovo nije bio izuzetak. Totalna je glupost da "nikakvi dokazi za proneverene pare nisu pronadjeni" ; jer se time ni drzavni sud Srbije nije bavio; mozda hoce jednog dana. SPC se time bavila, dokazala pronevere i rascinila glavnoodgovornog Artemija/Marka Radosavljevica; iako je istom pokusala da sacuva obraz prebacujuci sve na Djavolskog; ali ego Marka R. je bio toliki da se nije mogao pomiriti sa presudom o njegovom penzionisanju. Slazem se sa Leom u vezi Seselja jer je on vec preko 30 godina radnik UDBE; inace je notorni komunista i najgori mrzitelj Crkve. Smesne su leove price o Kolubari 0212_rolleyes, kao nesto B92 krivotvorio da optuzi nevinasca iz DSS; koji su inace toliko bitan faktor da se mogu kladiti da nece preci cenzus na sledecim izborima. KOlubara je klasicna srpska prevara iz doba komunizma recimo 1978-1988 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука