Crveni Baron Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ја само кажем да Шеки није млого омано тачније није уоште омано , ево туј је Ђинђоле туј је и Артемије туј су и остали , све је то Шеки најавио и осудио и пре него се десило.Ди су наше паре ја не знам, али мож бити лахко д а је Шеки пророк... Seki do danas nije omanuo ni jednom, ali mi ostali Srbi omanjujemo svaki dan. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 И даље стоје нека од питања... Шта је са парама за изградњз Храма Св.Саве у БГ? Шта је са парама у вези обнове Ступова? Колико пара је потрошено за изградњу Владичанског двора у Бјељини? Колико пара је утрошено за изградњу Храма Христа Спаситеља у Бања Луци? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=N7UupDGggVE (9:25) ,,Битка ће да почне и да се заврши, а он ће још да седи и да пита'' :bla: Да ли мислиш да ћеш доћи до тих података!? Ја бих се радовао када би то знали и могли да имамо увид! :229229229: То ће тек за једно 20-30.година да се сазна! А до тада ће бити :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 0110_hahaha Tи? Па можда си био мљад и наиван. Од почетка су амери иза њих. Сем за наивчине. Каже Таса Бог неће наивчине у рај bendoff 95,96... СПО је био јака националистичка партија...Свако ко је старији зна..о чему причам... Ја сам старија. Почетком деведесетих на неком митингу ме је Вук успео расплакати својим ватреним говором а онда је кума интервенисала и објаснила ми неке ствари. Америка је увелико у то време које наводиш обрадила опозициону политичку сцену. Захваљујући томе данас имамо то што имамо. Очекивала сам да ти све то знаш боље од мене. Још пре ових година које наводиш знало се увелико за ово. Спадам у оне која се поводила за опозицијом типа СПО и СРС и ДС (касније дос) па сам доживљавала да ме убеђују са аргументима које сам тек касније увидела. Трудим се да ме више нико не превесла јер ме срамота оних суза. Ово се односи и на црквена дешавања. Узгред: грађевинске књиге, дневник, ситуације се увелико фирцају и могу бити само део материјала у процесу утврђивања чињеница уз сведочења и сл., јер се могу наштимати и ладно се потписује. Све и свашта за неки хонорар. Толико и сам знаш. Тако да би био потребан и процес утврђивања истинитости овакве документације а онда и одговорност надзора и извођача радова као део целог процеса. Није тек тако хоп дај књиге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ја сам старија. Почетком деведесетих на неком митингу ме је Вук успео расплакати својим ватреним говором а онда је кума интервенисала и објаснила ми неке ствари. Америка је увелико у то време које наводиш обрадила опозициону политичку сцену. Захваљујући томе данас имамо то што имамо. Очекивала сам да ти све то знаш боље од мене. Још пре ових година које наводиш знало се увелико за ово. Спадам у оне која се поводила за опозицијом типа СПО и СРС и ДС (касније дос) па сам доживљавала да ме убеђују са аргументима које сам тек касније увидела. Трудим се да ме више нико не превесла јер ме срамота оних суза. Ово се односи и на црквена дешавања. Узгред: грађевинске књиге, дневник, ситуације се увелико фирцају и могу бити само део материјала у процесу утврђивања чињеница уз сведочења и сл., јер се могу наштимати и ладно се потписује. Све и свашта за неки хонорар. Толико и сам знаш. Тако да би био потребан и процес утврђивања истинитости овакве документације а онда и одговорност надзора и извођача радова као део целог процеса. Није тек тако хоп дај књиге. Ја знам...да ако имаш предмјер и предрачун...и ситуације за наплату...да се може утврдити малверзација..уз обрачунске листове и грађ.дневник...Те ствари се не намештају.. Да ти сада описујем поступак трајало би 5 дана... Пројекат се може изменити на захтев инвеститора...али то није малверзација... А које је сведочење игуманије Анастасије да није то та изолација??? Или свештеника да је од арбанаса узео материјал??? Чега? Ја сам очекивао доказе...а не изјаве... Ако Црква има доказе нека их изнесе...да се ово једном заврши...док није раскол се десио... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Да ли мислиш да ћеш доћи до тих података!? Ја бих се радовао када би то знали и могли да имамо увид! prstgore То ће тек за једно 20-30.година да се сазна! А до тада ће бити 0110_hahaha Ја као мирјанин који је давао паре за све ове објекте и помоћ...тражим увид у документацију где су отишле моје паре... Питам СПЦ где су новци? Шта је са парама за изградњз Храма Св.Саве у БГ? Шта је са парама у вези обнове Ступова? Колико пара је потрошено за изградњу Владичанског двора у Бјељини? Колико пара је утрошено за изградњу Храма Христа Спаситеља у Бања Луци? Где су паре за обнову светиња на КиМ-у и помоћ Србима на КиМ-у? Ето..ако истерујемо правду..ајде да истерамо? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Да ти сада описујем поступак трајало би 5 дана... Де де, немој ми описивати знам и сама јербо потписујем слична разна. Свачег сам се нагледала да сад причам трајало би више од 5 дана. Слажем се да би требало истерати све малверзације, само хоћу да кажем да су тако дубоко ушле у нашу стварност и да је све подложно малверзацијама па и књиге (те ствари се НАМЕШТАЈУ, где живиш???). Надзор прихвата атесте без увида и потписује, то је данас скоро свуда пракса. Само дај хонорар и ко те пита шта си уградио. Но ако се хоће утврдити истина - може се утврдити, ту си у праву. Ја сам постала јаааако сумњичава и не заклињем се више у никога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Де де, немој ми описивати знам и сама јербо потписујем слична разна. Свачег сам се нагледала да сад причам трајало би више од 5 дана. Слажем се да би требало истерати све малверзације, само хоћу да кажем да су тако дубоко ушле у нашу стварност и да је све подложно малверзацијама па и књиге (те ствари се НАМЕШТАЈУ, где живиш???). Надзор прихвата атесте без увида и потписује, то је данас скоро свуда пракса. Само дај хонорар и ко те пита шта си уградио. Но ако се хоће утврдити истина - може се утврдити, ту си у праву. Ја сам постала јаааако сумњичава и не заклињем се више у никога. sHa_sarcasticlolЈа радим у фирми која се бави надзором...између осталог... Ми не потписујемо из досаде.... 0110_hahaha И тражимо да се уради оно шта држава плаћа... ....бар надзор коме ја помажем и радови које ја надгледам...за остале не гарантујем.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Ја као мирјанин који је давао паре за све ове објекте и помоћ...тражим увид у документацију где су отишле моје паре... Питам СПЦ где су новци? Шта је са парама за изградњз Храма Св.Саве у БГ? Шта је са парама у вези обнове Ступова? Колико пара је потрошено за изградњу Владичанског двора у Бјељини? Колико пара је утрошено за изградњу Храма Христа Спаситеља у Бања Луци? Где су паре за обнову светиња на КиМ-у и помоћ Србима на КиМ-у? Ето..ако истерујемо правду..ајде да истерамо? отвори си нову тему и не спамуј ову.и Црква није јавна установа као држава па мож да копаш ко књигама како оћеш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Ми не потписујемо из досаде.... Е па редак случај. Гласаћу за тебе. и Црква није јавна установа као држава па мож да копаш ко књигама како оћеш. А сад стварно, госн. Медо, правило око овога и ја не знам. Тј. ми, свакако, не можемо да копамо и није до нас. Не знам како се то регулише унутар цркве? Да не би тамо неки кренули да "копају", ка нпр. Б92. Узгред градња црквених објеката подпада под закон о озградњи објеката и мора имати и водити и сву техничку документацију и цео поступак око градње по закону. Ту није црква изузета. Надлежни орган има право да копа по књигама. Као и код сваког објекта: приватни, црквени, јавни и сл.. Држава прописује јавне набавке, штити свој интерес али закон о изградњи је обавеза за све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 а ти, и још која екипа, још нисте постала ''надлежни орган''. prstgore б92 јесте, рецимо, надлежни орган јавног информисања. 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 а ти, и још која екипа, још нисте постала ''надлежни орган''. :229229229: б92 јесте, рецимо, надлежни орган јавног информисања. :cheesy: Ja jesam, gosn. medo, nadlezni organ kod izvodjenja radova po zakonu o izgradnji objekta i po resenju investitora, i sem svoje struke nemam drugih motiva. Čak mi ni isterivanje pravde nije na umu. Ekipa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 отвори си нову тему и не спамуј ову. и Црква није јавна установа као држава па мож да копаш ко књигама како оћеш. Ајде?Како није јавна установа? Јел она сервис Хришћанима? Јел ја дајем паре...за неке наводне пројекте.. Па ако дајем паре...сматрам да би требао да знам шта се дешава са мојим парама..тј..јел иду на те пројекте или не! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Е па редак случај. Гласаћу за тебе. :cheesy: А сад стварно, госн. Медо, правило око овога и ја не знам. Тј. ми, свакако, не можемо да копамо и није до нас. Не знам како се то регулише унутар цркве? Да не би тамо неки кренули да "копају", ка нпр. Б92. Узгред градња црквених објеката подпада под закон о озградњи објеката и мора имати и водити и сву техничку документацију и цео поступак око градње по закону. Ту није црква изузета. Надлежни орган има право да копа по књигама. Као и код сваког објекта: приватни, црквени, јавни и сл.. Држава прописује јавне набавке, штити свој интерес али закон о изградњи је обавеза за све. Нећеш се покајати :229229229: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 прошла година...а нема још најављиваних доказа.. само да напоменем...постављача теме.... February 21 2011 - 19:38 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука