Jump to content

СВА ДОКУМЕНТА : "СЛУЧАЈ АРТЕМИЈЕ"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Због безбедности сајта, одустаћемо од првобитног плана да сваког дана објављујемо по један документ.

Сада Вам објављујемо место на Инернету где се налази потпуна Архива са документима везаним за рашчињеног еп. Артемија.

Та Арахива је и раније постојала, али мало је људи знало за то.

У питању је званични сајт Епархије Рашко - Призренске и са благословом је Цркве.

Тамо можете погледати сва документа .

Када кликнете на  документ, сачекајте пар секунди да се отвори пошто је у питању пдф формат.

Линк сајта и архиве : http://www.eparhija-prizren.com/sr/arhiva2

Вашој пажњи пре свега препоручујемо :

+Извештај еп. атанасија из 2006. год.

+ Одлука Св. Синода из 2006. год. где се јасно види да се еп.Артемије умољава да сарађује са Сабором, Синодом, свештенством и  верним народом на КиМ. Он ово умољавање није поштовао ни пре ни после ове одлуке. Преседник Синода је био еп. Филарет (Милешевски).

+Сведочанство игуманије Анастасије о бахатом понашању Дејана Виловског из 2010 (грешком је у документу написано да је из 2004- види се јасно да се обраћа адмионистратору еп.Атанасију)

+ Уговор са Албанцем Укало Ердалом о закупу пословног простора ЕРП у износу од 9000 евра из 2003. год.(овај уговор и новац нигде нису прокњижени како налаже црквени протокол!). Постоји и признаницана крају.

Постављена слика

"У ово време, информација  је моћ"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 89
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

а па знам за ово  дуго је већ тамо... ја мислио имаш нешто ново,,, :)  prstgore

Да, али многи следбеници Артемија немају појима да овако нешто постоји (већ пола године на Нету) и уверени су да "нема доказа" и да све ово раде екуменисти који нападају истинске православне хришћане.  ekstra

Подели на овим сајтовима

• Гости

Свакако није намера да се било ко бави неким "откривањем" већ да се оно што је већ објављено на званичиним сајтовима СПЦ постави на једно место и да се о свему поразговара. Зато постоји форум.

Подели на овим сајтовима

Јел можемо доћи до података фирме Раде Неимар...

тј..предмјера и предрачуна, грађевинских дневника, обрачунских листова грађ. књига и ситуација за наплату..овако имамо само сведочанства људи који нису стручни и рекла казала...шта је ко уграђивао..

Није ништа злонамерно..него једноставно желим помоћи да се дође до истине и заврши са овом причом..

Без књига Раде Неимар који ће подржати ове доказе ... неће вам вредети на суду..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Из ових докумената могу само закључити да је било неслагања о начину рада, а пошто је Раде Неимар основан од стране Еп.Р-П било је и логично да они раде послове...

Да су набављали робу од арбанаса(мени се не допада, али није незаконито), да се игуманији Анастасији није свидела изолација...а и то није незаконито..осим ако у предмјеру стоји другачији опис...који опет уз потпис надзора..а на захтјев инвеститора може да се промени... предмјера, у који немам увид..

А остало...око издавачке делатности и мобилне..сматрам да се Црква неби требала тим бавити..али се свака Епархија бави сличним пословима..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Умало да заборавим..

О родбинским везама...

Сви послови са Црквом се раде по том принципу...у свакој Епархији...

Ако си добар са Свештеником.кога је Епископ именовао да надгледа и води радове...добијеш посао...

Па чак од познанства се очекује и који ће хор где да буде...

Мислим да и то није нешта што издваја бившег Еп.Артемија...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Умало да заборавим..

О родбинским везама...

Сви послови са Црквом се раде по том принципу...у свакој Епархији...

Ако си добар са Свештеником.кога је Епископ именовао да надгледа и води радове...добијеш посао...

Па чак од познанства се очекује и који ће хор где да буде...

Мислим да и то није нешта што издваја бившег Еп.Артемија...

То брате што помињеш, то је најмањи проблем.

Непотизма је увек било у Цркви, држави, фирми ...

Проблем се зове  :

"Где су наши новци!"    klinac

Подели на овим сајтовима

То брате што помињеш, то је најмањи проблем.

Непотизма је увек било у Цркви, држави, фирми ...

Проблем се зове  :

"Где су наши новци!"    4chsmu1

Дај ми књиге Раде Неимара...(предмјера и предрачуна, грађевинских дневника, обрачунских листова грађ. књига и ситуација за наплату)  и све ћу ти рећи...

А ако имају књиге "артемити" могу и они да ми доставе..

није проблем  klinac

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Nije mi jasno koji je smisao postavljanja teme koja je dosad bar hiljadu puta postavljena. Te nebuloze koje nazivate optužnicama bolje da sakrijete, da se ne bi sramotili. Vidim da ih više ne pominju ni glavne kolovođe hajke, jer su optužbe imale samo jednokratnu upotrebu. Danas, kad su sve optužbe pale na sudu i našem i grčkom nije više oportuno ih pominjati, jer bi se neko mogao upitati o odgovornosti onih koji su ih plasirali. Ukratko, da je tu bilo išta, zahvaljujući hrišćanskom milosrđu svoje braće davno bi vladika Artemije čučao u CZ-u.

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9764.msg361753.html#msg361753

Ја сам помињао случај м.Артемија ! Da je bilo malverzacija BILO JE i to ce vam potvrditi svaki Srbin sa kosova i Metohije!

Мени није још ни један, а још увек чекам доказе о малверзацијама...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9764.msg361753.html#msg361753

Ја сам помињао случај м.Артемија ! Da je bilo malverzacija BILO JE i to ce vam potvrditi svaki Srbin sa kosova i Metohije!

Мени није још ни један, а још увек чекам доказе о малверзацијама...
‎,,Ali covek je toliko sklon sistemu i apstraktnom zakljucku da je u stanju namerno da unakazi istinu, spreman da se oglusi i postane slep za cinjenice, samo da bi opravdao svoju logiku...."

Хоћеш ли ти мени дати доказе да је поменута помоћ и силне донације да су стигле до народ и да је све поштено одрађено?

Немој само да ми кажеш да је то завера против Православља и Светосавља и да ето неки мрзе м.Артемија и хоћеда га уклоне!

Подели на овим сајтовима

Хоћеш ли ти мени дати доказе да је поменута помоћ и силне донације да су стигле до народ и да је све поштено одрађено?

Немој само да ми кажеш да је то завера против Православља и Светосавља и да ето неки мрзе м.Артемија и хоћеда га уклоне!

???

Није никаква завера...ја сам као човек од струке хтео доказе о малверзацијама фирме Раде Неимар...и нисам их добио...већ само неке изјаве..које може да скупи и моја баба...

Значи ..навео сам шта треба: предмјера и предрачуна, грађевинских дневника, обрачунских листова грађ. књига и ситуација за наплату..тек са увидом у ту документацију може се утврдити степен малверзација...

Е сада ја имам информација од људи са КиМ-а, јер сам и сам родом са КиМ-а..о малверзацијама владиног сектора..за КиМ...а ни једну информацију о бившем еп.Артемију...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Brate do 1999.godine sam ziveo u Pristini, 2004-06 sam ziveo u Caglavici (selo pored Gracanice) rodbina mi jos zivi dole, tako da ,,ortacenje" izmedju Moma Trajkovica i pomenutih seketara i samog m.Artemija je i te kako poznata! Srpskom zivlju dole i nije bio toliko omiljen upravo iz razloga sto su se neki bogatili na racun tudje muke!

One prethodne cinjenice sam naveo iz optuznice koja je postojala protiv doticnog protojereja Jovica (ili Grujica) pre pet godina!To mi je poznato zato sto mi je otac radio u pravosudju!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...