Jump to content

Савет РРА покреће прекршајни поступак против 'Пинка' и 'Хепи' телевизије

Оцени ову тему

Владан

Препоручена порука

NIsta nije problematicno u emisiji vreme je za bebe.

Sasvim je normalno da neko svoju intimu, izlozi javnosti.

Kada i kako su se upoznali, kada su prvi put vodili ljubav, kada joj je pukao vodenjak.

Normalno je pokazivati go stomak i pupak, snimak porodjaja, itd.

Sprdanje zarad malo slave na tv.

Promocija radjanja, nataliteta, porodicnih vrednosti se radi na drugaciji nacin, i emisija koliko god imala pozitivnih stvari neukusom reditelja i voditeljke sve to sroza na jedan rialiti.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

БЕБЕ НЕК СЕ РАЂАЈУ!

ништа ту није проблематично када се успореди са фармама, великом браћом, блудом, перверзиом, интригама, лажима  и свему осталом што се константно дешава у емисијама сличноиг калибра...

Подели на овим сајтовима

време је за бебе

шта је "проблематично" у горе поменутој емисији?

Те емисије које сам ја навела су пример за нискобуџетне продукције. Нисам ја довела у питање толико квалитет емисије колико сам је навела као пример за јефтину продукцију и сходно тиме пример јефтино а заради се на томе... О томе сам ја причала.

Реалети емисије саме по себи имају један широки спектрум. А време је за бебе припада у овај спектрум.

А осим тога. И једног дана када буду престали да приказују реалети у овом стилу који се сада приказује(гомила људи одвојена од света) почеће све више да приказују те друге облике, где појединац у друштву све чини да би бар на трен постао центар и достигао мало славе....

То су светски трендови који неће ни нас обићи, као што нису ни досад...

Нажалост!!!

Не може се забранити једно а друго не. То је онда један нови проблем...

Оно што нама фали су институције које ће консеквентно извршавати свој посао независно од владе, парламента или некога другога. И закон који ће да представља основу њиховог посла...

Али то није ништа ново за Србију. Тај проблем је у свим областима јавног и приватног живота присутан.

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...