Mudrov Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 NIsta nije problematicno u emisiji vreme je za bebe. Sasvim je normalno da neko svoju intimu, izlozi javnosti. Kada i kako su se upoznali, kada su prvi put vodili ljubav, kada joj je pukao vodenjak. Normalno je pokazivati go stomak i pupak, snimak porodjaja, itd. Sprdanje zarad malo slave na tv. Promocija radjanja, nataliteta, porodicnih vrednosti se radi na drugaciji nacin, i emisija koliko god imala pozitivnih stvari neukusom reditelja i voditeljke sve to sroza na jedan rialiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 БЕБЕ НЕК СЕ РАЂАЈУ! ништа ту није проблематично када се успореди са фармама, великом браћом, блудом, перверзиом, интригама, лажима и свему осталом што се константно дешава у емисијама сличноиг калибра... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2011 0304_smile4 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 време је за бебе шта је "проблематично" у горе поменутој емисији? Те емисије које сам ја навела су пример за нискобуџетне продукције. Нисам ја довела у питање толико квалитет емисије колико сам је навела као пример за јефтину продукцију и сходно тиме пример јефтино а заради се на томе... О томе сам ја причала. Реалети емисије саме по себи имају један широки спектрум. А време је за бебе припада у овај спектрум. А осим тога. И једног дана када буду престали да приказују реалети у овом стилу који се сада приказује(гомила људи одвојена од света) почеће све више да приказују те друге облике, где појединац у друштву све чини да би бар на трен постао центар и достигао мало славе.... То су светски трендови који неће ни нас обићи, као што нису ни досад... Нажалост!!! Не може се забранити једно а друго не. То је онда један нови проблем... Оно што нама фали су институције које ће консеквентно извршавати свој посао независно од владе, парламента или некога другога. И закон који ће да представља основу њиховог посла... Али то није ништа ново за Србију. Тај проблем је у свим областима јавног и приватног живота присутан. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука