Зоран Написано Јул 31, 2009 Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 Папа Бенедикт снима плочу Папа Бенедикт Шеснаести, на албуму који излази у новембру, пева молитве Девици Марији. Приход од продаје намењен је фонду за музичко образовање сиромашне деце широм света.На албуму, који ће бити пуштен у продају 30. новембра, Папа Бенедикт XVI пева молитве Девици Марији, уз пратњу хора филхармоније Римске академије. Снимак је направљен у базилици Светог Петра у Ватикану.Албум ће се звати "Alma Mater" и садржаће и осам оригиналних композиција савремене класичне музике у извођењу Краљевске филхармоније, снимљене у познатом студију Еби Роуд у Лондону.Приход од продаје намењен је фонду за музичко образовање сиромашне деце широм света.Иако му је ово тек први албум, Папа Бенедикт XVI већ има публику која, отприлике, броји око једне шестине светске популације.Генарални менаџер Гефен Рекордс-а Рикардо Родригез, мисли да ће људи бити изненађени када чују Папин глас са це-деа: "Мислим да лепота овог албума и јесте у томе што ће изненадити много људи. Изненадиће их квалитет музике."За издавачку кућу Гефен Рекордс до сада су издавали Guns N' Roses, Елтон Џон, Дона Самер и Снуп Дог. ИЗВОР Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јул 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 Ех, добро ће се то продавати. Да л ће приход ићи стварно потребитима ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јул 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 ?? ? ?? ?????? ??? ??????? ??????????? ...? 0102_laugh ??, ?? ????? ??????. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 31, 2009 Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 Папа Венедикт снима плочу, Папа Венедикт сломио руку, Папа Венедикт не слуша саветнике , Папа Венедикт на фејсбуку , Папа Венедикт позива младе смс порукама , ... Папа Венедикт супер стар ! http://www.vidovdan.org/arhiva/print17.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јул 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 Pa,sta?Nek snima covek.I ja bih kad bih umela da pevam.Mislim,lepo ja pevam,sli me grdno slusati. 0110_hahaha Neko vece sam predlozila nakim bogoslovima ovde da se nasnime,divno poju,odista,da im ja uradim PR,i da zaradimo,koji dinar.Oni nece.Decica, idealisti...E,jurice me za koju godinu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 31, 2009 Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 ???? ???????? ????? ???? ! ?? ?? ?? ??????? 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 31, 2009 Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 Pa,sta?Nek snima covek.I ja bih kad bih umela da pevam.Mislim,lepo ja pevam,sli me grdno slusati. 0110_hahaha Neko vece sam predlozila nakim bogoslovima ovde da se nasnime,divno poju,odista,da im ja uradim PR,i da zaradimo,koji dinar.Oni nece.Decica, idealisti...E,jurice me za koju godinu... 0110_hahaha ??? ?? ????, ?????????, ... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 možda će Brega da se ubaci nekom pesmicom... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука