Jump to content

Откривен тајни састојак кока-коле

Оцени ову тему

Владан

Препоручена порука

Постављена слика

Tačna formula koka kole nikada nije otkrivena, a recept koji je izmislio 1886. godine Džon Pemberton i dalje je pod strogim nadzorom čuvara u sedištu ove kompanije u Atlanti.

Ono što je bilo poznato je da ovo popularno gazirano piće sadrži nekoliko mirišljavih ulja koje mu daju prepoznatljivi ukus. Mnogi su pokušavali da kopiraju ukus, ali nikada nisu uspeli da ga verno prenesu.

Jedan od elemenata tajnog sastojka 7X je i alkohol, pa se može reći da onaj ko pije koka kolu konzumira i alkohol. Sastojak 7X čini tek jedan odsto celokupne formule.

Recept za tajni sastojak 7X:

- Alkohol 236 mililitara

- Pomorandžino ulje 20 kapi

- Limunovo ulje 30 kapi

- Ulje oraščića 10 kapi

- Ulje korijandera 5 kapi

- Ulje cveta Citrus vulgaris 10 kapi

- Ulje cimeta 10 kapi

Постављена слика

.mislise. .mislise.

Подели на овим сајтовима

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ja sam strašno razočaran, sve same gluposti su tamo, nikakvi cool "ingredienti"!

Ja sam se do posljednjeg trenutka nadao da će se tamo naći ovo:

Постављена слика

ili barem ovo:

Постављена слика

Ali kerozin je zakon, KEROZIN JE KRALJ!

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

нек је више и то гнусно окупаторско пиће пукло eheeeej ,,,, ал нигдје нема крви "хришћани" кажу да масони бацају крв у колу , сад ко лаже овде??? можда ипак овај рецепт није потпун или  се  пак плаше признати да стављају капи крви покојног Папе пошто видимо да иста има љековита својства (пр шофера Кубице) eheeeej eheeeej

Подели на овим сајтовима

бедак ми да вам кажем да је тренутно у употреби ''10х'' формула  greengrin

елем, coca cola zero>

http://www.facebook.com/group.php?gid=23478542887#!/group.php?gid=23478542887&v=info

:cheesy: 4chsmu1 4chsmu1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...