Jump to content

Смењен Динкић !

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Анчи, овде уопште не смењује народ никога, што значи да се они ,,ротирају по справама" по интерном договору, што се нама приказује као реконструкција, а уствари-наш`о човек славину која више цури, или са које уме боље да пије, ова пресушила... Сад и ја измислио топлу воду...

Razumela sam Jane,da ga ne smenjuje narod,zato mi je dodatno sumnjivo...ta njihova unutrašnja hošhanja,pa na kraju ispadne od svega toga jedno veliko NIŠTA! :drugarstvo: :drugarstvo:

na to i mislim bez obzira kakva je moja logika.dize se prasina samo da se ne vidi kakva je druga strana medalje.

Подели на овим сајтовима

Ма утире пут за предстојеће изборе. Чиста фолиража  :drugarstvo:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Цветковић покренуо поступак за разрешење Млађана Динкића

Београд, 14. фебруар 2011. године

Председник Владе Републике Србије Мирко Цветковић саопштио је данас да је покренуо поступак за разрешење дужности потпредседника Владе и министра економије и регионалног развоја Млађана Динкића и државног секретара Министарства финансија Слободана Илића.

http://www.srbija.gov.rs/view_image.php?id=31673&cache=cr

Цветковић је на ванредној конференцији за новинаре нагласио да министар мора да буде одговоран за све што изговори, а да Влада мора бити сложна и додао да је јутрос обавестио председника Србије Бориса Тадића о томе да Влада није у могућности да функционише и да треба да се замене они који руше њено јединство.

Председник Владе је навео да су пред почетак конференције за новинаре Динкић и Илић обавештени о овој одлуци, која ће у најкраћем року бити достављена Скупштини Србије на разматрање.

Ова одлука није усмерена против странке Г17 плус и њоме нису обухваћени остали министри те странке, указао је Цветковић, при чему је нагласио да не очекује да ће доћи до пада Владе.

Према његовим речима, разговори о реконструкцији Владе и о томе ко ће заменити Динкића обавиће се у наредне две недеље.

Говорећи о запошљавању и животном стандарду, Цветковић је оценио да су неке ствари могле да буду урађене много боље и да су грађани с правом незадовољни.

Он је, међутим, подсетио на то да је Влада у условима незапамћене кризе сачувала стабилност Србије, као и да је курс динара стабилан, а извоз расте.

Година пред нама је кључна за евроинтеграције и у њој би Србија требало да постане кандидат за чланство у Европској унији, а у том послу потребно је да Влада буде сложна, напоменуо је председник Владе.

Да би Влада у 2011. години извела све промене које грађани од ње очекују, неопходно је да функционише као јединствен тим, нагласио је Цветковић и додао да бити министар у Влади не сме бити средство личне промоције.

Он је рекао да не очекује да ће смена Динкића, који је лидер једне од странака владајуће коалиције, утицати на коалицију и истакао да је циљ данашње одлуке да Владу ојача, а владајућу коалицију учини одговорнијом.

http://www.srbija.gov.rs/vesti/vest.php?id=147917

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...