shalom777 Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Hvala Nadezda, odlicno-nisam znao da su dokumenta postavili na sajt, u pomenutoj knjizi...Treba siriti tu pricu,da ljudi uvide ko je Dedeic i njegova ''crkva.'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Распоп Мираш Дедејић са својим присталицама насилно ушао у Храм Преображења Христовог на Ивановим Коритима. http://www.svetigora.com/node/5950 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 O Velibor Dzomic Mirko Djordjevic OKO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Оче Горане, могао би да оставиш онај видео са о. Велибором Џомићем и пропагатором распопске "цркве" Стевом Вукчевићем. Мислим да би многима био интересантан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Bio sam danas na Ivanovim koritima... Pravoslavni hriscani su,ipak, odluzili Svetu liturgiju u hramu Preobrazenja Gospodnjeg na Ivanovim koritima... Nazalost, nakon nase sluzbe, Uprava policije OB-Cetinje je dozvolila da u hram udju i sektasi. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Bio sam danas na Ivanovim koritima... Pravoslavni hriscani su,ipak, odluzili Svetu liturgiju u hramu Preobrazenja Gospodnjeg na Ivanovim koritima... Nazalost, nakon nase sluzbe, Uprava policije OB-Cetinje je dozvolila da u hram udju i sektasi. klapklap ???? ??? ?????? ????? ???? ??? ?? ?? ????? ?? ? ?????????... ?? ?? ?? ??????? ???? ?????????? Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Stalno je bilo psovki,dobacivanja, pregovori sa policijom da se nasi vjernici i svestenici izbace iz hrama...Ali, policija je,koliko-toliko(po meni,ne dovoljno) drzala pod kontrolom situaciju dok se slizila Sveta liturgija... Nije mi nikako jasno kako ih pustaju unutra,kada je ta crkva u vlasnistvu Mitropolije crnogorsko-primorske... Sramota za jednu drzavu,koja se zove demokratskom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Stalno je bilo psovki,dobacivanja, pregovori sa policijom da se nasi vjernici i svestenici izbace iz hrama...Ali, policija je,koliko-toliko(po meni,ne dovoljno) drzala pod kontrolom situaciju dok se slizila Sveta liturgija... Nije mi nikako jasno kako ih pustaju unutra,kada je ta crkva u vlasnistvu Mitropolije crnogorsko-primorske... Sramota za jednu drzavu,koja se zove demokratskom. ???? ?????..... ??? ???? ?????? ????????? ????????? ??? ?? ?? ????????? ????,???? ?? ???????..... ???? ??????? ??? ????????? ?? ??????? ???? ?? ?????? ?? ???. ???? ???? ???...?? ??????..... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Svaka cast o. Veliboru... Valjalo bi imati jos ovakvih videa. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Stalno je bilo psovki,dobacivanja, pregovori sa policijom da se nasi vjernici i svestenici izbace iz hrama...Ali, policija je,koliko-toliko(po meni,ne dovoljno) drzala pod kontrolom situaciju dok se slizila Sveta liturgija... Nije mi nikako jasno kako ih pustaju unutra,kada je ta crkva u vlasnistvu Mitropolije crnogorsko-primorske... Sramota za jednu drzavu,koja se zove demokratskom. Upravo sam i ja htela pitati kako je moguce da i oni udju u hram uopste. Da li SPC moze da tuzi nekoga ovde ili kako vec da se to resi...jeli samo ova crkva u pitanju ili oni kidisu i na druge crkve po CG?Boze daj im da progledaju! My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Svaka cast o. Veliboru... Valjalo bi imati jos ovakvih videa. :smiley: ????? ????? ??? ????????? ? ??????? "??? ? ???" ?? ?????? ?????????. ??????? ????? ????? ??? ? ?? ????. ????? ?? ?? ?? ?????? ???? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Hvala Nadezda, odlicno-nisam znao da su dokumenta postavili na sajt, u pomenutoj knjizi... Treba siriti tu pricu,da ljudi uvide ko je Dedeic i njegova ''crkva.'' Nema na cemu. Knjiga je odlicna, treba je procitati. U njoj je toliko toga dokumentovano da ti postane kristalno jasno ne samo motiv nastanka tzv. cpc nego i svog ostalog trgovackog "verskog" belosvetskog sljama nastalog po istoj semi. To ti je bolest koja se sad siri pa ima indicija da i kod nas u Srbiji pokusavaju da oforme svoju trgovinsku instant ispostavu "vera za ice i pice" ali ovde nece proci :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 21, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Stalno je bilo psovki,dobacivanja, pregovori sa policijom da se nasi vjernici i svestenici izbace iz hrama...Ali, policija je,koliko-toliko(po meni,ne dovoljno) drzala pod kontrolom situaciju dok se slizila Sveta liturgija... Nije mi nikako jasno kako ih pustaju unutra,kada je ta crkva u vlasnistvu Mitropolije crnogorsko-primorske... Sramota za jednu drzavu,koja se zove demokratskom. Upravo sam i ja htela pitati kako je moguce da i oni udju u hram uopste. Da li SPC moze da tuzi nekoga ovde ili kako vec da se to resi...jeli samo ova crkva u pitanju ili oni kidisu i na druge crkve po CG?Boze daj im da progledaju! 8084.gif ???? ?? ?? ???? ??????? ?????????????? ??????? ?????????? ?????? ???? ?? ??? ?????????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Meni nije jasno zasto se ne tuzi CPC. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Predsjednik Crne Gore, g. Filip Vujanovic, juce se sastao sa Mitropolitom Amfilohijem, u mnanastriu Moraca: http://www.facebook.com/photo.php?pid=30275822&id=1215098520&ref=nf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука