Deni72 Написано Фебруар 2, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2011 Ko je William Branham? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Фебруар 2, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2011 mislis ovaj hihi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2011 Da li je on prorok neki? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 deni nemoj mene pitati nisam prorok da znam dal on prorok nemam pojma koje to u stvari Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Da li je on prorok neki? Nekakav pentekostalni protestantski propovjednik, za vas pravoslavce a ni za nas katolke niko mnogo važan, neki lažni prorok. Stavi mu ime u search pa ćeš naći mnogo toga o njemu, uglavnom na engleskom. Prorokom je on koliko ja Svetim Ilijom! http://en.wikipedia.org/wiki/William_M._Branham Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука