karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Тако је Јово 0110_hahaha pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Ja bih da cujem neki lokalizam...bre... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Џига ви 0104_cheesy Ово ти је подгорички локализам 0202_238 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 karadjordje рече: ???? ?? 0104_cheesy ??? ?? ?? ?????????? ????????? 0202_238 meko ili tvrdo DŽ 319.gif spam 0120_angryy ( kako mi ide, a https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> ) Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Може и ``ђига ви`` 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2009 A sta ti je to, bre? A kapiram, jel stvarno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
soldiere Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Postoje ocigledno dva jezicka standarda i masa lokalizama, ali se jos uvek radi o jednom narodu ili naciji. Koja je razlika izmedju naroda i nacije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Народ је средњевјековни термин а нација је термин млађи од народа и почео је да настаје после тридесетогодишњег рата и више је политичког карактера него етничког.Је ли тако Јово 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Doktore, da mi izmerte pretisak? Jal prozivlje? Dom zdravlja 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Не могу црњак ми је 0104_cheesy Ето ти још један локализам 0202_238 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
soldiere Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Jako je zanimljiva ta ideja da je narod srednjovekovni termin, ali ja mislim da je stariji, jer se narod pominje mnogo ranije, a nacija jeste politicki termin, bitan od francuske revolucije i vezan je za stvaranje modernih nacionalnih drzava i resavanje nacionalnog pitanja. Ali sta je u hriscanskom smislu narod i ko je narod i da li nacija igra ulogu ikakvu. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 A da se malo vratimo na temu Cela priča me podseti na one velike pravednike kojima se u crkvu ne ide od ovih novih koji dolaze a do juče nisu znali ni da se prekrste 319.gif pitam se samo zar ne treba da se raduju što i takvi dolaze u crkvu 0202_238 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 soldiere рече: Jako je zanimljiva ta ideja da je narod srednjovekovni termin, ali ja mislim da je stariji, jer se narod pominje mnogo ranije, a nacija jeste politicki termin, bitan od francuske revolucije i vezan je za stvaranje modernih nacionalnih drzava i resavanje nacionalnog pitanja. Ali sta je u hriscanskom smislu narod i ko je narod i da li nacija igra ulogu ikakvu. 0202_238 ??????? ?? ?? ????? ????? ??????? ?? ??????? ??????,??? ?? ?????? ??? ? ?????? ???????... ?? ???? ?? ?? ??????????? ?????????? ???? ??????? ??? ?? ??? ?? ?? ????? ??? ?? ?? ??????... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 ??????? рече: Ja bih da cujem neki lokalizam...bre... ?? ??? ???? ???? ????????? ???? ???????????? ?? ?????????? ???? ???????, ?? ?? ?? ???? ??????? ? ??????? ??????? ??????? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? ?? ??? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
soldiere Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Treba da dolaze, ali treba znati putokaz i da li dolaze da traze Boga ili izgubljeni narod, ili je to sve skupa u Crkvi. Novi Zavet se odnosi na Gospoda Isusa Hrista i novu vrstu zaveta s ljudima koji ce biti deo izabranog naroda, Novog Izrailja. Pravoslavni Srbi su prema tome Novi Izrailj, kao i pravoslavni Rusi, Arapi itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука