Jump to content

Otac Gavrilo

Оцени ову тему

Препоручена порука

karadjordje рече:

???? ??  0104_cheesy

??? ?? ?? ?????????? ?????????  0202_238

meko ili tvrdo DŽ  319.gif

spam

0120_angryy

( kako mi ide, a  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> )

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Народ је средњевјековни термин а нација је термин млађи од народа и почео је да настаје после тридесетогодишњег рата и више је политичког карактера него етничког.Је ли тако Јово  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Jako je zanimljiva ta ideja da je narod srednjovekovni termin, ali ja mislim da je stariji, jer se narod pominje mnogo ranije, a nacija jeste politicki termin, bitan  od francuske revolucije i vezan je za stvaranje modernih nacionalnih drzava i resavanje nacionalnog pitanja. Ali sta je u hriscanskom smislu narod i ko je narod i da li nacija igra ulogu ikakvu. 0202_238

Подели на овим сајтовима

A da se malo vratimo na temu

Cela priča me podseti na one velike pravednike kojima se u crkvu ne ide od ovih novih koji dolaze a do juče nisu znali ni da se prekrste 319.gif

pitam se samo zar ne treba da se raduju što i takvi dolaze u crkvu 0202_238

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

soldiere рече:

Jako je zanimljiva ta ideja da je narod srednjovekovni termin, ali ja mislim da je stariji, jer se narod pominje mnogo ranije, a nacija jeste politicki termin, bitan  od francuske revolucije i vezan je za stvaranje modernih nacionalnih drzava i resavanje nacionalnog pitanja. Ali sta je u hriscanskom smislu narod i ko je narod i da li nacija igra ulogu ikakvu. 0202_238

??????? ?? ?? ????? ????? ??????? ?? ??????? ??????,??? ?? ?????? ??? ? ?????? ???????...

?? ???? ?? ?? ??????????? ?????????? ???? ??????? ??? ?? ??? ?? ?? ????? ??? ?? ?? ??????...

Подели на овим сајтовима

Treba da dolaze, ali treba znati putokaz i da li dolaze da traze Boga ili izgubljeni narod, ili je to sve skupa u Crkvi. Novi Zavet se odnosi na Gospoda Isusa Hrista i novu vrstu zaveta s ljudima koji ce biti deo izabranog naroda, Novog Izrailja. Pravoslavni Srbi su prema tome Novi Izrailj, kao i pravoslavni Rusi, Arapi itd.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...