Гости Guest misko Написано Јануар 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Očekujem napade na mene ,oca Ivana i ostale moderatore . Земљо! Отвори се. Сигурно имаш, као и Стефан још 3 месеца па 19 година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 http://forum.verujem.rs/index.php?topic=10785.0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Јануар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Dobro apsolvirali smo etnofiletizam . Dajte konkretne sajtove i argumentaciju ? Inace imam mnogo godina ucesnik sam ratova tako da saberi i oduzmi mator sam poprilicno . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Јануар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Ima jedan o sajt o kome bih zeleo da raspravimo sajt manastira Lepavina i sajt svetosavlje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest misko Написано Јануар 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Господине млади, тешко да си ратовао и под јорган планином. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука