Jump to content

Једна чашица - 80 удараца бичем

Оцени ову тему

Препоручена порука

Тачније, не само да они то раде у име вере, него им вера тако налаже. И онда то не може да се назове "изолован случај", јер је верским законом прописано и спроводи се редовно.

Питај наше пријатеље муслимане овде шта мисле о томе.

чуј, они не могу ни да поверују да се овако нешто дешава, а камоли кад виде овакве слике.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,10505.0.html

почињем да размишљам да су они неки чудаци Ислама, ал озбиљно.  319.gif

Подели на овим сајтовима

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

U Crnoj reci nijedan od svestenika nije navlacio ljude da veruju ili ne pogotovo ne batinama

da da ,ali ovo je nesto drugo kako mozete uporediti ono gdje gola koza se vidi kod irananina ili iracanina neznam tacno sada ali ovo zasluzio je u tom centru  gdje ga pod ikonama pljeskaju ,samo mi nenapisite  pokajali se posle pljeskanja , izgleda,  zar nisu iste dvije scene  u obadva videa  ,koja razlika ima izmedju samo sto jedni hriscani drugi  muslimani se zovu, jos  pa isus je uzeo grijehe na sebe  ,molim vas nebudite tako  i zar u kuranu ne ma nigdje o alkoholu da se treba prvo opomenuti pa ako jos jednom to uradi nekada sam procitala tako nesto ako se nevaram,ma znaju muslimani eniz sigorno napamet to,isto tako isus sam je ucio da se drugi kako ono u zapovijesti stoji  ljubi blizbjega ali promasaj im a isto  ljubise  sa udarcom ili cime god
Подели на овим сајтовима

U Crnoj reci nijedan od svestenika nije navlacio ljude da veruju ili ne pogotovo ne batinama

Sta god da je bilo u Centru u blizini Crne Reke osudjeno je od Crkve koliko ja znam. A u Iranu bicuju po nalogu verskih i drzavnih vlasti.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja licno ne verujem da se ovo desilo u manastiru Crna reka, mislim da je ovo anti-pravoslavna propaganda, koju mozete sasvim lepo da poredite sa ovim vasim postom o Iranu...

Ono sto se desilo u blizini Manastira Crna Reka je osudjeno od strane Crkve i gonjeno sudski od strane Srpske drzave. A ono u Iranu se desava po nalogu Iranske drzave i verskih vlasti.

Подели на овим сајтовима

Gresis!Opet nisam dobio odgovor,treba malo iskrenosti....

Sta pi vecina pravoslavaca,hriscana,uradila u tom slucaju?

Sto se tice  tvog potpisa na profilu Ubi nas ne znanje!!! :

Alija r.a  pre 1400 godina je rekao

"Coveke je neprijatelj onome sto ne poznaje"

Svako dobro!

Sta bi neki Pravoslavac uradio je pitanje ili sta kaze Vera Pravoslavna sta treba uraditi ili ne uraditi? Te dve stvari mogu biti iste ali ne moraju.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...