antics Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Шта је са Skype-ом вечерас, зна ли неко? Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Dobro je da si se javio taman sam hteo da se penjem na krov da vidim da šta mi je sa antenom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 sajber teroristi ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Не ради у Бијељини, Модричи ни Власеници - биће да је свима нешто отказао Скајп. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Тренутно ради, бар мени ради мада кажу да није радио и да је огромна већина није могла да га користи . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука