Jump to content

Da li žigolo ima isti greh kao i prostitutka?

Препоручена порука

Čini mi se da je ovo zanimanje u odnosu na žensku profesiju dosta idealizovano.

U filmovima se žigoli prikazuju uglavnom kao baje koji su spasioci ženskog roda.

Retki su oni filmovi gde se žigolu dodeljuje uloga gubitaša, kao recimo u Ponoćnom kauboju ili Bugi najts.

Da li može da se za stripere koji nastupaju u klubovima za žene, kaže da su žigoloi?

Ima jedna divna pesma od Li Rota...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

0304_smile4 0304_smile4 :229229229: 4chsmu1 А да ли постоје и ван филма?Мислим gigolo? 0304_smile4

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Е кад прочитам наслове твојих тема ВСИ просто се одушевим, одакле ти само падну на памет идеје  0304_smile4 0304_smile4 :229229229:

Имају исти гријех гледано из угла Православља, али су социјално мушки прихватљивији и некако оправдава се то што раде, и то не само у оваквм грешним радњама него уопште, жени се теже прашта гојазност, алкохолизам, дрога, гњев и да не набрајам више. Зашто је то тако не знам. 0304_smile4

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Ričard Gir u ulozi žigola...

Mislim da je sa tim filmom žigoloima skočila cena u očima raje.

Na srpskom primorju od Ulcinja do Trsta, mladići, uglavnom studenti koji su pružali određene usluge stranim damama (uglavnom nemačkim turistkinjama srednje životne dobi) koje su dolazile na dozu sunca i dozu ... duhovne obnove..

zvali su se žargonski galebovi. Sad možda je reč žigolo teška i strana, ali galeb...ipak je to časna ptica. Ne znam šta su im galebovi skrivili.

U svakom slučaju to je bio srpski pandan žigoloima u svetu.

SRPSKI GALEB

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Што бих волела да видим упознам неког жигола или gigolo...Никад ми није било јасно да ли је то баш исто,као онај женски назив жиголка или gogolka?Исто ли је то?Занимање,мислим?Занат?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Е кад прочитам наслове твојих тема ВСИ просто се одушевим, одакле ти само падну на памет идеје  klapklap klapklap klapklap

Имају исти гријех гледано из угла Православља, али су социјално мушки прихватљивији и некако оправдава се то што раде, и то не само у оваквм грешним радњама него уопште, жени се теже прашта гојазност, алкохолизам, дрога, гњев и да не набрајам више. Зашто је то тако не знам. smej.gif

Па,да.Мада и ми (жене) имамо сличан "кредит" кад су у питању трачарења,гунђања,којекаква пренемагања.... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> namrsten svadja :),

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

0102_laugh :bla: 0102_laugh 0110_hahaha 0102_laugh 0110_hahaha mada draga sele moja poslednja iskustva me razuvjeravaju, izgleda da smo vremenom izgubile "pravo" na taj kredit.  0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Па одеш до Дунава...и ето ти птица на води,а можда и неки жиголо да се види у стилу горе поменутог сад већ оцвалог Ричарда Гира  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

АНАСТАСИЈА,

НЕ ВРЕЂАЈ МИ РИЧАРДА,ИНАЧЕ  bandit bandit bandit :cheesy: :nene: bliss jeeee brokoli brokoli brokoli,па после  girl_smiley girl_smiley brokoli osamucen osamucen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brokoli brokoli 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Vidite samo kako Gir zavodi očima...njegovo telo je smešno na današnje muškarce...
Pogledajte te usne kako se izvrću i kako žene gore za njim...

Hints & tips: Svaka žena ima samo jednog Ričarda. Pronađite ga.

Подели на овим сајтовима

АНАСТАСИЈА,

НЕ ВРЕЂАЈ МИ РИЧАРДА,ИНАЧЕ  bandit bandit bandit greengrin :) klapklap 0102_laugh 0102_laugh smej.gif,па после  0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh osamucen osamucen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

За случај да неко није укапирао-ово је шала,и за Ричарда и за смајлиће.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Лидија  smej.gif smej.gif Наравно да је шала  smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...