Deki992 Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 http://www.americanfootballinternational.com/europes-top-20-week-of-august-28th-2014/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 [troll]BBC: У чему је тајна спортског успеха Хрватске[/troll] Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 [troll]BBC: У чему је тајна спортског успеха Хрватске[\troll] Kad udjemo u EU, onda ce BBC da cuje i za nas pa ce se jos dublje zapitati, na istu ovu temu.... Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Одакле ти то? Дај ми статистички податак да смо направили топ европски тим, на узорку од бар 100000 људи, мушког и женског рода, између 28 и 63 године, са бар 5 година радног стажа код истог послодавца и да нико није прекршајно или кривично гоњен. У супротном немој да износиш овакве недоказане тврдње. Нека износи, али то није став базиран на критичком размишљању него на кафанским дебатама... па зато днас имаш људе који верују да човек користи смо 10 % мозга например и остале глупости. Не знам што се подсмеваш томе, моје лично мишљење је да би сви требало да будемо више скептични. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Nije podjednako zastupljen. Zato sto u svim tim zemljama gde se igra hokej (sem Kanade mozda), igraju se i svi ovi ostali sportovi i ulaze se i vise od nas a opet smo bolji od njih. Није тачно. Швеђани, Данци и Норвежани рецимо играју рукомет доста и откидају нас у руомету, не можемо ни да им приђемо. Али се не игра фудбал скоро уопште, нити кошарка, нити ватерполо рецимо. Уопште немају неке лиге за фудбал и кошарку. Кад си чуо за неког ватерполисту швеђана? Колико фудбалера из скандинавских земља знаш? Проблем је што ти претпостављаш да се спортови који се игрјау у Србији играју подједнако у остатку Европе. ШТо је нетачна претпоставка. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 То колико ти је земља успешна у неком спорту по мени зависи од једне најважније ствари - култура тог спорта у тој земљи. Нема везе са тиме да ли си Србин или Хрват. Ма шта ти знаш... "Croats are just naturally talented," says Igor Stimac, the coach of Croatia's national football team. Assistant Sports Minister and national basketball legend Petar Skansi believes his country is "a talented sports nation". Romeo Jozak, head of the Croatian Football Federation technical committee, goes a step further. "God gave us amazing, talented kids," he says.Izvor Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ма шта ти знаш... Па то је упрво тај "националистичко егиманијачки менталитет" који ме иритира код оваквих тема. Где људи мисле да неки успеси имају везе са етничком припадношћу. Ја управо то и покушавам да објасним. Ето ти хрвати.. они имају борилачке спортове добре. Али они имају културу тог спорта тамо... као и холанђани. Док рецимо швеђани и срби имају јако слабу културу кикбокса и мма и мало спортиста у тој категорији. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 срби имају јако слабу културу кикбокса и мма и мало спортиста у тој категорији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Та јагодина поред београда је и једина у Србији која има неки значајан број вредних кикбоксера на целој територији Србије. Ето Јагодинци имају Антића(ваљда се тако презива заборавио сам) кикбоксера лаке категорије који је успешан у свету. Е сад не знам да ли је до генетике Јагодинаца у односу на Крушевљане па су они природно талентовани за кикбокс или шта!? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Није тачно. Швеђани, Данци и Норвежани рецимо играју рукомет доста и откидају нас у руомету, не можемо ни да им приђемо. Али се не игра фудбал скоро уопште, нити кошарка, нити ватерполо рецимо. Уопште немају неке лиге за фудбал и кошарку. Кад си чуо за неког ватерполисту швеђана? Колико фудбалера из скандинавских земља знаш? Проблем је што ти претпостављаш да се спортови који се игрјау у Србији играју подједнако у остатку Европе. ШТо је нетачна претпоставка. Kao prvo, ne bih bas rekao da nas ove tri zemlje gore otkidaju u rukometu. Pogotovo ne ako pogledas nasa i njihova uloganja u taj sport. Hoces reci da mi imamo neke lige za fudbal i kosarku?! Gle, ako sport pogledas kao spregu fizicke gradje, intelekta, mentaliteta... onda mozes jasno uociti da je nacija, etnicko poreklo ili kako god to nazvali veoma bitna "potpora" za uspesan sport. To nije nista ruzno i uvredljivo za druge nacije, koje su na primer uspesnije u nekim drugim segmentima zivota, to je samo jedna realna cinjenica. Ne mozes me nikako ubediti da je po svojm datostima jedan prosecan Kinez isti kao i prosecan Srbin, jednostavno, mnogi razliciti faktori su vekovima uticali na formiranje i jednog i drugog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Opet si dopunjavao odgovor te samo da ti napisem za borilacke sportove. Mma je i u kod nas i kod Hrvata krenuo relativno skoro, kod njih dosta uspesnije kao sto rekoh zbog dobre organizacije i Kro Kopa, ali to ne znaci da mi imamo lose borce. Npr, kik boks klub Delije Sever (Czv), ima sasvim zapazene rezultate na mesjunarodnoj sveni, masi karatisti su fantasticni, aikido isto, dovoljno je pomenuti Ljubu Vracarevica itd itd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%9B Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Kao prvo, ne bih bas rekao da nas ove tri zemlje gore otkidaju u rukometu. Pogotovo ne ako pogledas nasa i njihova uloganja u taj sport. Hoces reci da mi imamo neke lige za fudbal i kosarku?! Za košarku? Imamo poprilično dobru ligu. Dosta klubova, razvijenu kulturu. Za rukomet? Brate danci, francuzu, norvežani važe za bogove u rukometu od kad taj sport postoji - jer je ta kultura razvijena kod njih. Gle, ako sport pogledas kao spregu fizicke gradje, intelekta, mentaliteta... onda mozes jasno uociti da je nacija, etnicko poreklo ili kako god to nazvali veoma bitna "potpora" za uspesan sport. Samo što intelekt i mentalitet minimalno zavise od etničke pripadnosti. Intelekt zavisi od roditelja a mentalitet od okruženja u kom živiš a i same ličnosti. Što se tiče građe, tu je bitno koja si rasa a ne koja si etnička grupa. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%9B I šta sa time? Imamo jednu tekvondo šampionku a znaš li ti koliko je kikboksera izbacila holandija naprimer? Svake godine izbaci po pet Milice Mandić. Većina K1 (najelitnije kikboks takmičewe) boraca potiču iz Holandije. Ili nedj bože koreja, zemlja u kojoj je takvondo potekao.... to ne bi bilo humano uopšte porediti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%9B Inače evo našao sam ti sve prošle medalje u TKD http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Olympic_medalists_in_taekwondo Mi imamo jedno zlato, mandicku, hrvati imaju 4 bronze.... pa ti vidi ko im "vise" "talentovanih" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Upravo to. Ta je kultura razvijena kod njih, ulazu u to i u tome su najbolji. Prosle godine su nase devojke su stigle do finala, predprosle muskarci cini mi se. Ta kultura nije razvijena kod nas, ne ulazemo u to ali smo medju najboljima. A od cega zavise roditelji, od koga au oni nasledili intelekt? Ja nisam rekao etnicki u smislu da neki musliman poreklon odavde zbog toga nece biti sportista dobar vec upravo zato sto smatram da poreklo i sve ono sto ide uz to bitno utice na svakog coveka. Nas fudbaler je podjednako dobar i kad ode preko da igra ali ipak delom zahvaljujuci onome sto je nasledio od svojih predaka ( intelekt, gradja, neke osobine...) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука