Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Драги пријатељи, предложите анкету за насловну страницу сајта. Најбоље анкете ћемо постављати. Пример добре анкете: https://www.pouke.org/poll.php?id=81&do=view https://www.pouke.org/poll.php?id=65&do=view Изволите, ви сте на потезу facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 sećam s eove druge... možda najbolja do sad... nego.ljudi... javite se 1405_love Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Драги пријатељи, Овде нам можете помоћи са предлогом за анкету коју ћемо поставити на насловној Поука. Анкета треба да буде садржајна, битна за наш живот у Цркви, креативна и да обухвати све слојеве друштва, ако је то могуће. Потребно је да има најмање 5 одговора а највише 10. Изволите. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Neki primer..? Nije mi baš jasno šta je naš dragi otac želeo reći...? Zbunjuje me ovo sa svim slojevima društva? Kako može da se pita nešto što će isključivo preko interneta da se sprovodi? Samim tim isključuje se dve trećine stanovništva koje nema internet ili koje nije tehnološki pismeno. Znači da će da obuhvati anketa jednu relativno homogenu strukturu stanovništva. Pitanja koja mogu da se postave a da budu šira... Da li idete na Liturgiju? Da li slavite Slavu? Da li vam sveštenik dolazi u kuću? Da li ste kršteni? Da li verujete u Boga? Da li razumete crkvenoslovenski? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Да, ово су лепе анкете. Потребно је да обухватимо и људе који нису у Цркви, те да и они имају могућност да гласају. Ово су лепе анкете али је битно да даш и одговоре на анкете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фоловер Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Било би добро ставити анкете где се може видети мишљење верујућих и неверујућих помешано, да видимо какво је јавно мњење (никад нисам волео ову реч, има 2 њ, човече) и како су људи расположени према Цркви. Да ли сматрате да су свештеници, ђакони и Владике похлепни? Да, са ретким изузецима; Има их и оваквих и онаквих; Не, са ретким изузецима; Не ме занима; Зашто 5 одговора? Шта мислите о односу Цркве и државе? Државни званичници се исувише мешају у послове Цркве; Црква се исувише меша у послове државе; Цркву и државу треба потпуно одвојити; Однос Цркве и државе је баш онакав какав и треба да буде; Не интересује ме уопште однос Цркве и државе. Какав је ваш однос са свештеницима? Одличан, мој свештеник је мој (кућни) пријатељ; Виђам га у Цркви, долази да свети водицу, али нисмо баш блиски; Имам формалан однос са свештеницима; Не познајем ни једног свештеника; Опет ми недостаје инспирација за пети одговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Какав је ваш однос са свештеницима ? 5.Опет ми недостаје инспирација за пети одговор. можда.... 5. Онако, добар комшински, на ћао-ћао. winter Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Да ли мислите да је веронаука добра за децу? 1. да, у сваком погледу 2. бојим се да ће направити верског фанатика од детета 3. не, грађанско васпитање учи животно важним стварима 4. не знам, нисам информисан-на о садржају те наставе 5. нисам сугуран-сигурна, како ће моје дете да реагује на свештеника и молитве, ми нисмо Црквено активна породица "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Једино треба рећи да ли ће једна анкета стајати све време или ће се мењати на пример једном месечно. Анкета се мења и повезана је са форумом и насловном сајта. Дакле, веома је читана. Када будем поставио анкету, поставићу и име креатора исте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Da li verujete u Boga? Браво ! а одговори би могли да буду 1. НЕ 2. НЕ 3. НЕ 4. МОЖДА 5. ПОМАЛО није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 @, Ту анкету већ имамо ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 @, Већ имамо доста тема о сајту, тако да анкета неће имати неки смисао, само ће бити једна од многих. Битно је да буде нешто што је актуелно и што се тиче Цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Да ли бисте присуствовали часовима веронауке за одрасле? 1. Да, врло радо. 2. Не. 3. Можда, али немам времена. 4. Код нас их нико не организује. 5. Свашта! Ја сам верник али не тамо неки фанатик! Да ли и колико често одлазите у Цркву? 1. Свратим, по некад, да упалим свећу. 2. Да, одлазим редовно на Литургију. 3. Једном, два пута годишње, на венчања, крштења... 4. Не одлазим у Цркву. Нисам верник. 5. Да, више пута у току недеље, на Вечерње службе и Литургију. 6. Само када је неки Празник... 7. Да, идем у Цркву, некад, али нисам ја тамо неки верски фанатик (овај ми је омиљен; не могу да га не употребим ) Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Да ли сте грешни? 1. Да, највећи сам грешник на свету. 2. Да. 3. Да, јер поп Ђура вели: грешни смо. 4. Можда мало. 5. Не. Никог нисам убио, опљачкао,... 6. Ко, ја? Боже сачувај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука