Jump to content

Крст из Јерусалима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јел` може мала помоћ ???

Моја мајка је пре 3 године наручила крст са приложене слике од једне жене која је ишла на хаџилук у Јерусалиму... Добили смо мању верзију овог крста. Жена нам је рекла да се у том крсту налазе честице неких светиња, али не могу да се сетим о чему се ради  89898989898989 1204_drink

Уколико неко може да ми помогне.... нек помаже...  1204_drink 1204_drink 0110_hahaha kriminalac

ХВАЛА УНАПРЕД !!!

ево слике:

Постављена слика

"Ја сам светло света. Кo мене следи, сигурно неће ићи по тами, него ће имати светлост које води у живот"

Подели на овим сајтовима

ХВАЛА ПУУУНННООООООО !!!  4chsmu1 0508_music oleeeee

"Ја сам светло света. Кo мене следи, сигурно неће ићи по тами, него ће имати светлост које води у живот"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Пошто ми јара1 нажалост није одговорио  :cmizdrenje::( тема је поново актуелна, тако да ако неко може, волео бих ми помогне...  beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1

ХВАЛА УНАПРЕД !!!

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Inace, dobro nam dosao na forum... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...