Србин-100% Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Јел` може мала помоћ ??? Моја мајка је пре 3 године наручила крст са приложене слике од једне жене која је ишла на хаџилук у Јерусалиму... Добили смо мању верзију овог крста. Жена нам је рекла да се у том крсту налазе честице неких светиња, али не могу да се сетим о чему се ради 89898989898989 1204_drink Уколико неко може да ми помогне.... нек помаже... 1204_drink 1204_drink 0110_hahaha kriminalac ХВАЛА УНАПРЕД !!! ево слике: "Ја сам светло света. Кo мене следи, сигурно неће ићи по тами, него ће имати светлост које води у живот" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
japa1 Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Pomaže Bog, nemam kod sebe spisak ali ću se potruditi da ti pošaljem u ponedeljak ili utorak posto imam to skenirano, spisak sam dobio od Hadži Milana Paunića kada sam bio na hadžiluku 2008... Poz.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-100% Написано Новембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 ХВАЛА ПУУУНННООООООО !!! 4chsmu1 oleeeee "Ја сам светло света. Кo мене следи, сигурно неће ићи по тами, него ће имати светлост које води у живот" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-100% Написано Јануар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Пошто ми јара1 нажалост није одговорио тема је поново актуелна, тако да ако неко може, волео бих ми помогне... beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 ХВАЛА УНАПРЕД !!! "Ја сам светло света. Кo мене следи, сигурно неће ићи по тами, него ће имати светлост које води у живот" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Ћирковић Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 И ја имам исти проблем.. Никако да нађем списак тих честица.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Inace, dobro nam dosao na forum... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука