karadjordje Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 http://forum.cafemontenegro.com/attachment.php?attachmentid=31506&d=1248007077 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 Bravo!!! Odlicno poredjenje.... 0705_read Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 да, и папска швајцарска гарда која броји до 200 душа под оружјем које су спремне да га бране животима и прате где год иде. па онда ко зна ко још у екипи. цела свита малог бога. и тако већ 500 година их они бране и одржавају у животу. иначе превод за оне non-english speaking 0705_read ВЕРА У БОГА ништа не каже "Верујем ти Боже" као 7.62 центиметра непробојног стакла (хм, мало поређење - најраширеније познато аутоматско ватрено оружје Калашњиков АК-47 је калибра 7.62мм) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 Да , може и немора бити адекватно поређење.Јербо РКЦ је ипак институција ближе држави па самим тим и државни владар има другачији третман. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 Обзиром да се око њега окупила гомила која га поздравља као да је у Холивуду је ли им давао и аутограме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 ?? , ???? ? ?????? ???? ????????? ????????.????? ??? ?? ???? ??????????? ????? ?????? ?? ????? ??? ? ??????? ?????? ??? ????????? ???????. ?? ??? ???? ?? ??????????? ??????? ???????? ? ?????? ?? ?????? ? ?????? ?? ?????????? ???? ??????????? ???????? ??????? ? ???????? ?????? ?? ?????? 0705_read pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 Ама људи шта сте се ухватили папе ко пијан плота. Пустите човека на миру. Треба да гледамо наше двориште а не туђе. Нека "они" раде шта хоће и шта желе. п.с. занимљиво је то како људи воле да се "брину" шта комшија ради више него како је његово домаћинство... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 ma isto tako negde mislim da nebi trebali ,pristojnije je da pomenemo u molitvama bilo koga pre nego da ispravljamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 Наравно да треба да га поменемо у молитвама али исто тако треба да будемо свјесни за кога се молимо и са ким ћемо можда сјутра ако БОГ да да будемо у заједници. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 чекај бре карађорђе.. оћеш да кажеш да ове наше владике сви редом иду пешака? Нико нема добра кола? Па и више њих... Мислим, не патим ја од тих ствари и брига ме али будимо свесни... Уосталом, колико ја знам, мислим да је покојни руски патријарх имао свој лични хеликоптер и обезбеђење (друг један студирао у Москви и каже да га је обезбеђење чувало и у току Литургије) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 Ма није проблем до аута него до каквог аута-ауто са непробојним стаклом. За покојног руског патријарха нисам сигуран да га је обезбеђење чувало у току Свете Литургије. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука