Jadranka1 Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Niti je svaka zenska osoba prizvana da bude svestenikova zena,a niti je svako musko celjade prizvano da bude svestenik.Ima ih sto su u te vode zaronili,pa zalutali.Uostalom,kao i u svakoj drugoj profesiji,ima nas raznih.Ne treba uopstavati stvari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Pesma je nastala na PBF-u od strane jedne studentkinje i bila je namenjena internoj upotrebi. Inace u mnogo cemu ima istine, ali ne treba generalizovati. Ko god je jednom bio u nasoj kapeli zna o cemu i kome se radi. dada Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 На ову химну могу само да кажем, ''имена луда налазе се свуда'' prst ka dole... Ова песмица ми је баш бљутава, али шта ћеш, постоје разни укуси. Не познајем те попадије којима еври пљуште око главе,чак напротив... greengrin Niti je svaka zenska osoba prizvana da bude svestenikova zena,a niti je svako musko celjade prizvano da bude svestenik.Ima ih sto su u te vode zaronili,pa zalutali.Uostalom,kao i u svakoj drugoj profesiji,ima nas raznih.Ne treba uopstavati stvari. Ovi citati govore sve što ja mislim o ovoj temi. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ајој,страшно,колико сте оперисани од здравог хумора... Чак би се помислило да сте директно погођени овом зезалицом... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ајој,страшно,колико сте оперисани од здравог хумора... :229229229: Чак би се помислило да сте директно погођени овом зезалицом... Е,Максе,провалио си нас klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ајој,страшно,колико сте оперисани од здравог хумора... prst ka dole Чак би се помислило да сте директно погођени овом зезалицом... Мени је здрав хумор када ми неко исприча добар виц,па се смејем,а поседујем и дар да се смејем и на свој рачун,знам шта је и хумор и сатира, само ми ти нешто ниси јасан макс... smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Знате како,за екипу са "братије код смора",нисам ни очекивао да имају таленат да ово скапирају као здрав хумор... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 То је било ниско prst ka dole Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ма јок,само искрено,уосталом постоје разни таленти и није свима исто даровано... prst ka dole "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Знате како,за екипу са "братије код смора",нисам ни очекивао да имају таленат да ово скапирају као здрав хумор... Али баш некако не можеш без нас драги наш брате...Знаш ону,ако не можеш да их победиш, придружи им се...у здравом хумору... prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Мир на земљи и међу људима добре воље! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Знате како,за екипу са "братије код смора",нисам ни очекивао да имају таленат да ово скапирају као здрав хумор... Али баш некако не можеш без нас драги наш брате...Знаш ону,ако не можеш да их победиш, придружи им се...у здравом хумору... prst ka dole И ја велим исто придружи нам се... smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Знате како,за екипу са "братије код смора",нисам ни очекивао да имају таленат да ово скапирају као здрав хумор... Али баш некако не можеш без нас драги наш брате...Знаш ону,ако не можеш да их победиш, придружи им се...у здравом хумору... smej.gif И ја велим исто придружи нам се... 0110_hahaha ти си наш брат и таквог те волимо , нема потебе да ништа другачије мислиш prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Опасни сте. prst ka dole Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Опасни сте. па нису сви или све у женском роду :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука