Зосима Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ово су још пре неколико година ,саставили момци са ПБФ-а... greengrin "ХИМНА ПОБОЖНИХ СЕСТАРА" Пуна је црква побожних сестара дугачких сукњи и дугих рукава. Мараме на глави,поглед ка земљи теоложе свети,хајде ме ожени Господе драги,срцу ми прија и ја да будем попадија Испијам кафе не радим ништа а еври пљуште као киша Свакој сестри озари се лице кад види момка из певнице Све се слаже,изрека је стара најбољи су момци из олтара! аутори-богослови БФ "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 ovo je takooooo istinito "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Тешко је шта коментарисати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ауууууууууууууууу, чега све има овде:гордости,клеветања,осуде,јој,јооооој. Попадије,у контранапад kriminalac Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 ovo je zaista tako. ta ženskadija ne zna kako je to biti popadija. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Јел то оно:"Дала баба динар да уђе у коло,па онда два да изађе" Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 pa verovatno, ne znam. ja samo gledam ove popadije što ih znam. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Сад озбиљно;познајем неколико попадија у мом граду,и тврдим да им ни мало није лако.Често су у својим кучама и домаћице и домаћини,деци и отац и мајка,јер су им мужеви или у цркви,или у парохији,а оне су ту још и да дочекају сваког са осмехом,и поврх тога неке од њих имају своја радна места. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 На ову химну могу само да кажем, ''имена луда налазе се свуда'' ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 За ово сам чуо пре неку годиницу Мислим али нисам сигуран , да има још нека строфа није ово цела! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ова песмица ми је баш бљутава, али шта ћеш, постоје разни укуси. Не познајем те попадије којима еври пљуште око главе,чак напротив... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ова песмица ми је баш бљутава, али шта ћеш, постоје разни укуси. Не познајем те попадије којима еври пљуште око главе,чак напротив... bighugbighug 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Песма је мало искарикирала неке појаве којих има у Цркви. наравно да није тачно да свим попадијама и поповима пљуште еври, напротив. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Сад озбиљно;познајем неколико попадија у мом граду,и тврдим да им ни мало није лако.Често су у својим кучама и домаћице и домаћини,деци и отац и мајка,јер су им мужеви или у цркви,или у парохији,а оне су ту још и да дочекају сваког са осмехом,и поврх тога неке од њих имају своја радна места. 0409_feel na to sam i ja mislila kad sam rekla da ta ženskadija ne zna kako je to biti popadija. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Женскадија је као свака женскадија, али није свака ни призвана да буде попадија... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука