Владан Здравков Меденица Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Јутрос добијем ову пјесму Ја лично не слишам техно, али вјероватно има и међу њима Хришћана. Интересује ме да ли овако нешто може да буде урађено са благословом или је ово покушај изругивања?А? Опростите мени. Опрости Меда што нисам тебе питао, него на форум поставио. "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Не знам...нешто слично је радио ди џеј Квиксилвер са пјесмом Амено..мада нисам поборник оваквих ствари. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Лично ми се ово не допада, мислим да уз овакве пјесме треба да влада посебан амбијент који у овом случају квари овај ритам и бит... Шта год... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 немој молим те да ми се извињаваш, знаш да ти нисам духовник и зато сам те и довео овде, да чујеш и друга мишљења добри мој ако Бог да, да једног дана стално код једног истог свештеника кренеш да се исповедаш да би могао тај један да те правилно води ... и твоју жену касније ево ја слушам техно, и хришћанин сам ал ми се ово баш не дојми, поготово не у комбинацији са психоделичним ритмом, вероватно неки лош покушај да се мало и неким другим музикалним групама приближи нешто друго сем индије, тзв. goa trance, гоа је иначе део у индији одакле је кренуо овакав ритам и музика ... колико се сећам за музички састав "Ступови" је био потребан благослов за обраду и прераду богоугодних текстова који су изашли под називом те групе или за "Песме изнад истока и запада" ... тако да ... пошто је техно култура тренутно јако угрожена нарко некултуром, цела тема је јако дискутабилна ... егзит је очигледна последица свега тога, ја сам имао на срећу и на жалост ту част да видим зору и смирај техно културе у Београду, за мој појам трајала је између 1989. и 1997. рецимо одокативном методом ... оно што је барем било племенито, иако је и тад дрога била пруисутна, било је окренуто на једну другу страну као циљу, не као средство за дрогирање ... на жалост иста та субкултура је довела екстазије у Србију навелико и због тога сад коштају као цигарете ... тако да, ето то је та тужна прича укратко. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Ima dobrih tehno stvari koje mogu da slusam i prijaju mi kad sam raspolozena za takvu vrstu muzike. Ovo sto je postavljeno mi se ne dopada,jer "muzika" je svedena na udaranje ritma i ne uklapa se sa tekstualnim delom.Da je neki profesionalac radio mislim da bi ispalo bolje. Mada mislim da bi mogla da se spoji ta vrsta muzike sa 50 psalmom,naravno ako bi se za tako sto dobilo odobrenje od nekog svestenog lica. Ako moze rok, sto ne bi mogao i tehno,pa nekome ce reci doci do mozga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Поштујем све могуће врсте музике, нарочито оне сегменте истих који вреде, али ово ми не иде једно уз друго... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Техно музику са византијским мотивима најуспешније комбинује македонска група Анастасија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ???????? ??? ?????? ????? ??????, ???????? ??? ???????? ????? ???? ?????, ??? ??? ?? ?? ??? ????? ?? ?????...?????? ?? ????, ?? ?? ??????? ??? ??? ???????????. ????? ????? ?????? ????? ?????? ??? ??? ?? ??? ???? ?? ??? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 ovo je jedina tema gde se pominje tehno, pa cju ovde da stavim ovaj miks.. ako sluchajno ima neko ko voli hardkor tehno cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Ццц мени је ово страшно..мислим леп покушај,у опису клипа пише шта је аутор хтео тиме да постигне.Али сви знамо какви су техно љубитељи 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 On 7/18/2009 at 5:06 AM, Владан Здравков Меденица said: Sta mislite o ovome? Ima ili nema smisla? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 1, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Meni je ovo super... lici na Kirila Dzajkovskog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука