Jump to content

Техно и Православље

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јутрос добијем ову пјесму

Ја лично не слишам техно, али вјероватно има и међу њима Хришћана.

Интересује ме да ли овако нешто може да буде урађено са благословом или је ово покушај изругивања?А?

Опростите мени.

Опрости Меда што нисам тебе питао, него на форум поставио.

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

немој молим те да ми се извињаваш, знаш да ти нисам духовник и зато сам те и довео овде, да чујеш и друга мишљења добри мој :)

ако Бог да, да једног дана стално код једног истог свештеника кренеш да се исповедаш да би могао тај један да те правилно води ... и твоју жену касније :)

ево ја слушам техно, и хришћанин сам :)

ал ми се ово баш не дојми, поготово не у комбинацији са психоделичним ритмом, вероватно неки лош покушај да се мало и неким другим музикалним групама приближи нешто друго сем индије, тзв. goa trance, гоа је иначе део у индији одакле је кренуо овакав ритам и музика ...

колико се сећам за музички састав "Ступови" је био потребан благослов за обраду и прераду богоугодних текстова који су изашли под називом те групе или за "Песме изнад истока и запада" ...

тако да ...

пошто је техно култура тренутно јако угрожена нарко некултуром, цела тема је јако дискутабилна ...

егзит је очигледна последица свега тога, ја сам имао на срећу и на жалост ту част да видим зору и смирај техно културе у Београду, за мој појам трајала је између 1989. и 1997. рецимо одокативном методом ... оно што је барем било племенито, иако је и тад дрога била пруисутна, било је окренуто на једну другу страну као циљу, не као средство за дрогирање ...

на жалост иста та субкултура је довела екстазије у Србију навелико и због тога сад коштају као цигарете ...

тако да, ето то је та тужна прича укратко.

Подели на овим сајтовима

Ima dobrih tehno stvari koje mogu da slusam i prijaju mi kad sam raspolozena za takvu vrstu muzike.

Ovo sto je postavljeno mi se ne dopada,jer "muzika" je svedena na udaranje ritma i ne uklapa se sa tekstualnim delom.Da je neki profesionalac radio mislim da bi ispalo bolje.

Mada mislim da bi mogla da se spoji ta vrsta muzike sa 50 psalmom,naravno ako bi se za tako sto dobilo odobrenje od nekog svestenog lica. Ako moze rok, sto ne bi mogao i tehno,pa nekome ce reci doci do mozga.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Техно музику са византијским мотивима најуспешније комбинује македонска група Анастасија

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

???????? ??? ?????? ????? ??????, ???????? ??? ???????? ????? ???? ?????, ??? ??? ?? ?? ??? ????? ?? ?????...

?????? ?? ????, ?? ?? ??????? ??? ??? ???????????. ????? ????? ?????? ????? ?????? ??? ??? ?? ??? ???? ?? ???  joooj

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • 5 years later...
  • 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...