Jump to content

Ускоро, нов сајт и нов домен Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

• Гости

Драги пријатељи, ускоро ће бити постављен нов сајт, са новим доменом (с тим што остаје и овај стари домен).

Сајт је на почетку израде, имаће брдо нових опција, нарочито ће бити интересантне оне резервисане за чланове (члан форума је уједно и члан сајта). На пример, постојаће могућност промене изгледа сајта, давање коментара на текстове, књиге, видео материјале, постојаће могућност креитрања музичке листе које ће корисник моћи слушати за време посете сајта, подешавање аватара и много, много других могућности. Иначе сајт че бити на четири језика: Српски (ћирилица и латиница), руски, грчки и енглески.

Ваше предлоге за бољи сајт можете овде изнети да би урадили што бољи и лепши сајт на корист свих људи жељних живих речи утехе

Иначе нов слоган је:

"...а ако љубави немам, ништа сам"

Што би рекао наш о. Угрин, "мислите о томе"

www.pouke.org

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Imam 2 predloga.

Prvi je u vezi logovanja pa ako to moze da se izvede, odlicno! Mislim da bi vec ulogovani forumasi automatski trebalo da budu ulogovani na sajt bez obzira hoce li ga posetiti.

2. Link ka pouke.org bi trebalo postaviti vidljivo na home str. foruma, npr. kao onaj postojeci baner .

Toliko za sad :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Imam 2 predloga.

Prvi je u vezi logovanja pa ako to moze da se izvede, odlicno! Mislim da bi vec ulogovani forumasi automatski trebalo da budu ulogovani na sajt bez obzira hoce li ga posetiti.

2. Link ka pouke.org bi trebalo postaviti vidljivo na home str. foruma, npr. kao onaj postojeci baner .

Toliko za sad :smiley:

??, ???? ?? ??? ? ???? ??????, ??? ?? ??? 2 ?????? ?? ???? ?????. ??? ?? ???? ???????. ???????, ????? ???? ?????? ?? ???????? ? ???? ????? ? ???????. ????? ???? ????????? ? ??????? ? ????????? ??????????. ?? , ????????, ??? ??? ??, ???? ???? ?????.??? ???? ????? ??????????? ???? ?????? ???? ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

super super, bice to divan sajt 0442_feel

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...