Sasa Kolbas Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 to je bio dan! 3 smudja i bas na jezeru u kome basovi ne zive. DYNABLASTER, anajrim and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 iju brale kolki bass :blink: :lol: ja sam pecao manje u Kruscicu na malom backom kanalu, bilo je i puzeckih poza jer je voda superbistra 0102_laugh neverovatno je kolko je to brza riba pri uzimanju i izbacivanju mamca, posmatrao sam i samo sam to stigao da uradim, taj dan nije grizo nesto i jedan mi prati beli twister i otvori usta- zatvori usta- otvori usta, to je bilo tako brzo da mi impuls nije stigao do ruke i kontre, tako da sam samo ostao zatecen(a inace imam brze reflekse) :o Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 O kolege smo znaci pecanje prstgore Ja sam 2 puta isao na basa po kanalima ali nisam imao ni kvrc... Ovo je na jezeru pored mesta u kome zivim i gde zvanicno nema basova, mozes misliti kad je poceo da iskace iz vode na par metara od mene zakacen na udicu, odusevljenju nikad kraja hehe... Inace bas je 1,5 kg. Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 kolege nego sta, i po udici i po umetnosti, secas se za onog Levijatana zvucnik sto smo pricali, to cemo da odradimo kad tad! a bassovi su trip, ako ga pecas sa jednom udicom na primer twisterom, sanse da se oslobodi su skoro 50%, pa vido si i sam sta radi, iskace ko lud i zivcano trese glavom, bruka dobro hahaha :lol: znaci iznenadio te hehe dada super feeling e dobro je sto si ga upeco, jer ako je bio jedan jedini da je neko ubacio jos jednog za par godina tu ne bi vise bilo smudjeva Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 kolege nego sta, i po udici i po umetnosti, secas se za onog Levijatana zvucnik sto smo pricali, to cemo da odradimo kad tad! a bassovi su trip, ako ga pecas sa jednom udicom na primer twisterom, sanse da se oslobodi su skoro 50%, pa vido si i sam sta radi, iskace ko lud i zivcano trese glavom, bruka dobro hahaha :lol: znaci iznenadio te hehe dada super feeling e dobro je sto si ga upeco, jer ako je bio jedan jedini da je neko ubacio jos jednog za par godina tu ne bi vise bilo smudjeva E da zvucnici, radicemo jasta. Ako imas neke nacrte ili dimenzije posalji pa da razmisljamo o tome. Bas ne samo sto je lud nego je po mom misljenju najukusnija riba koja zivi u nasem podneblju.Nesto izmedju pastrmke i smudja, nije suvo meso kao kod smudja a ukusniji od pastrmke.Inace po vrsti on je pastmski grgec, extra Par dana kasnije na istom mestu sam ulovio jednog od kile ali njega sam vratio.Bilo mi zao , neka se razmnozavaju. dada Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 u jeee, pa u tom jezeru kao nema bassova a sve sami kapitalci a sto kazes za ukus oni iz malog kanala su se ipak osecali malo na travu :P a taj zvucnik je iz opusa Creation, tri mega zivuljke, al jos nisam spreman za tako nesto, imam jos da ucim, a i treba nabaviti te zvucne jedinice, iz 70ih su i jako su retke i skupe, i najbolje bi bilo da ih nadjem u mint stanju, tj da je jos zelenkasta membrana jer vremenom pozuti, uglavnom polako... nego da se vratimo na temu, prosle godine sam bio gori od vikendasa, al ove godine cu valjda ici redovnije Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 ovaj lik me odusevio kakve snimke pravi http://www.youtube.com/watch?v=TTvc007j3ew e a basovi su skoncentrisani na 30x30 m2 , ima ih tamo i nigde vise. Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 iju kako istripovani bandari :lol: evo riba sa snimka koje sam i upecao na kanalu DTD bandar ovog sam stavio na udicu i u roku od par minuta ga je tjapio ovaj bodorka (najlakse je razlikovati od crvenperke po tome sto ima crvene oci) a vido sam na spotu i jednu deveriku znam vec sam dosadan sa stalno jednim te istim slikama, al nema frke bice novih jos lepsih! Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 opa deverusa je pravi dzin Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 pa i nije bas, dve zlatno-braon mrge su mi otpale bas na tom mestu, bile su otprilike ko vise komada tih belih bighugbighug ima Zoske sliku sa jednom takom Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Lijep ribac. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 zayron jesi ovo ti ulovio?? jel to mladica ili tajmen ili... Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 jeee, niko ništa nije lovio od januara?? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 de nije... Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 DYNABLASTER, Зосима, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука