PD Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Молим вас ако неко зна место код Ниша, Дољевац...можда или тако нешто...место има дом за инвалиде рата, изгледа као брвнара, барака. Ту су смештени тешки инвалиди без породица да се брину о њима. Неки су доспели ту из дома у Сланкамену који је затворен. То је све што знам о дому, ово Дољевац нисам сигурна....можда нешто слично томе. О овоме сам чула прошле године па пишем све по сећању. Име места а још боље и дома и неки податци ми требају до вечерас. Ако неко нешто зна, била бих вам до неба захвална. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Јесте, има место Дољевац поред Ниша. Јави ми се на ПП па да те повежем са пријатељем који живи тамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Новембар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 послала цам вам My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Новембар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Цитат послала сам вам My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Цитат Цитат послала сам вам Извињавам се што нисам раније одговорио. B) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука