Aristotel Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 U Turskoj oštećeno kršćansko groblje Istanbul, (IKA) – Nepoznati počinitelji oskvrnuli su kršćansko-pravoslavno groblje na turskom otoku Goekceada (grčki Imbros) u Egejskom moru na kojemu žive i grčkopravoslavni vjernici, javlja Kathpress. Prema pisanju turskih glasila, počinitelji su polomili križeve na 78 grobova, a nedjelo se dogodilo 29. listopada kada je u Turskoj nacionalni praznik. Carigradski patrijarh Bartolomej I. izrazio je zabrinutost rekavši da kada god se grčkopravoslavni kršćani ponadaju da će riješiti svoje probleme u Turskoj, dogodi se takvo što. Crkva ipak neće odustati od svoje borbe za preživljavanjem u Turskoj, rekao je patrijarh. Turska vlada je osudila taj vandalski čin i obećala pronaći i kazniti počinitelje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Morgoth Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Па и неби се чудијо ја што они тамо руше гробове него шта ме чуди је и да има тамо хришћански гробови још. Опако се заиграли турци против русију и европу и то им је и у систем за образовање ушло, леле, ће да видимо ми своје добројутро док се између себе на запад не покласмо. Писо и нааш памети професор дипломата Дарко Танасковћ о неоосманлизам и планови турске ко што је и Хантингтон пре писо да судар од цивилизације биће догодиће се. Ал ми ништа појма немамо и не видимо ове у санџаку него само ове глупаве политичаре што све су комунисти они исти и код хрвата и овди слушамо. А они тамо као усташе, а ови као четн ици а све комуниста голи, бре! И багра!!! “I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Па и неби се чудијо ја што они тамо руше гробове него шта ме чуди је и да има тамо хришћански гробови још. Опако се заиграли турци против русију и европу и то им је и у систем за образовање ушло, леле, ће да видимо ми своје добројутро док се између себе на запад не покласмо. Писо и нааш памети професор дипломата Дарко Танасковћ о неоосманлизам и планови турске ко што је и Хантингтон пре писо да судар од цивилизације биће догодиће се. Ал ми ништа појма немамо и не видимо ове у санџаку него само ове глупаве политичаре што све су комунисти они исти и код хрвата и овди слушамо. А они тамо као усташе, а ови као четн ици а све комуниста голи, бре! И багра!!! Nemaš ti pojma. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Vandale osuditi. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 То је турски манир. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Rušiti groblja ili? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ma ruše svi vandali groblja. U Novom sadu oskrnavili Jevrejsko u Prištini isto oskrnavili: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука