Jump to content

HOMOSEKSUALIZAM

Препоручена порука

• Одговори 410
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

?? ??, ??????!? ?? ??? ?? ????! ???? ???????, ????? ????? ????, ?? ???????-??????? ??????????. ???? ???? ?? ???????????, ??? ?????? ???????? - ????????, ????????.

Ovo je poenta cele pri?e

Nisam homofobi?na i ne smtarm da su homoseksualci loši ljudi, loših ljudi ima svuda, ali smatram, bez obzira na to što izjavljuje SZO da homoseksualnost jeste bolest.

Zato mi nikada ne?e biti jasno zašto im se dozvoljavaju parade i koja prava?

Koliko bolesnih je kod nas diskriminisano.

dijabeti?ari , kao što napisa brat Aleksandar. deca obolela od AIDS kojoj se ne dozvoljava poha?anje redovne nastave da se ne bi valjda AIDS udahom preneo, hendikepirane osobe, ko je stao u njihovu zaštitu????

Licemeri smo i to je ?injenica,  poznajem ljude koji podržavaju homoseksualnost, ali kada ih pitam da li bi voleli da njihov sin sutra bude tamo i da im postavi pitanje kao u filmu - Pogodi ko dolazi na ve?eru, oni po?nu da se krste i da kucaju u drvu i da govore, daleko bilo ti nisi normalna.

A zašto nisam normalna.

Ne želim da moj sin sutra bude ni u toj koloni, ni u toj grupi, niti da ih štiti

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Погледајте снимак како се одвија геј парада у Москви. Вође параде су два Енглеза. Народ спонтано прилази и изиритиран реагује. Жена на крају снимка каже да се они боре за то да своја осећања јавно испољавају на улици. Човек из народа каже: "Овде се могу одвијати само Параде победе..."

Подели на овим сајтовима

U Moskvi je jedno njihovo okupljanje reseno na najjednostavniji nacin:

nekoliko milicionera  k`o od stene odvaljenih je doslo, ubacilo ih u autobus sa navucenim zavesama i kraj. Bez mnogo filozofiranja i ikakvog nasilja.

Ali dobro, mi nase plave imamo da biju studente, a verovatno ce nasrnuti i na ostale kako bi zastitili ove gejeve.

Подели на овим сајтовима

Да. И ја мислим да ће на улицама бити још већи гнев. Народу је свега преко главе, још му само педери фале.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...