Jump to content

HOMOSEKSUALIZAM

Препоручена порука

• Гости
Guest Оливера

Odg: gey brakowi

« Odgovor #60 poslato: April 02, 2008, 09:14:23 »

???? ???? ???? ? ?????? ?? ?????????? ??????? "????? ??? ????? ?? ???? ? ?? ???? ?????" ?? ????? ? ?? ????? ????????. ???? ?????? ???, ????? ???? ??????? ?? ???? ?? ??? ?????? ?? ????????? ????????.

???? ?? ??? (??? ??????????) ???? ??? ??? ??????, ???? ??????? ??? ?? ?? ?????????? ??????????? ??? ?? ?????? ?? ?? ??????????? ? ???????? ? ?? ????? ???????? ???? ???? ? ????? ???????????? ???????? ? ??????? ?? ??????? ??????? ?? ?????? ?? ?? ???????? ??? ?????? ?????. ?? ?????? ?? ?? ?????? ???????????, ???????? ????? ???? ? ?????? ???? ?? ?? ???????? ???? ???? ? ????? ????? ?????? ???? ?? ???? ??? ? ???? ???????.

:smiley:

?????? ?? ?? ?????????. ???? ???? ???? ??????? ???? ????? ?????? ?????? ?????, ????????. ???? ????? ????? ??????????? ????. ??????????, ?????????, ?????????, ?? ???? ?????? ???. ?? ?? ????? ???????? ?????? ????, ?? ?? ?? ?? ????. ???????? ?????????? ??????, ???? ?? ???? ?????????, ?? ???? ?????????, ? ?? ?? ???????? ?????? ?? ???????? ??????? ???, ?????? ????? ?????????, ???? ?? ??????? ??????? ????? ? ????, ???? ?????????...??? ??? ???????, ?????????, ???????, ???? ??????.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 410
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

??? ???? ?? ?????????? ?? ????? ?? ?????? ?? ??????? ????????,???? ???? ???? ???????????.????? ????? ?? ????????, ?????? ???????? ? ?? ?? ?????? ??????? ????????.

?????? ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ???????? ???? ???? ????? ?? ?? ?????? ?? ???? ?? ?? ???????? ??????????.

??? ?? ??????? ?? ?????? ???????? ????? ? ????. ????????? ?????? ?? ????? ?? ?? Proposition 8 (??????? ??? ?????????? ?? ??????? ???????), ??? ?? ?????? ??????? ? ??????? ????? ?? - ????????? ?????????? ????????? ??????? ???????, ??? ?????????, ??? ????????, ??? ??????, ?????????? ? ???????.

Подели на овим сајтовима

malo sam surfovao po netu u potrazi za citatima o homoseksualcima i našao par duhovitih  :)

1. Ne možete homoseksualcima dati gradjanska prava-onda će svi početi da ih traže

Autor nepoznat, as seen on a button at evolvefish.com

2. Rat,silovanje,ubistva,siromaštvo,prava homoseksualaca-pogodite protiv čega se crkva najviše buni....

http://www.quotegarden.com/homosexuality.html

3. Kao majka znam da homoseksualci ne mogu imati decu i zato regrutuju našu decu. Anita Bryant, 1977

4. Istorija nam pokazuje da je homoseksualizam kao i procvat prostitucije praćen urbanizacijom što nas je uvek vodilo u dekadenciju. Camille Paglia http://thinkexist.com/quotes/with/keyword/homosexuality/2.html

5. Kad bi gej bio ok Bog bi stvorio Adama i Brusa.Anita Bryant

6.  ko je onda stvorio Brusa?- nepoznat autor

7. homoseksualci ne mogu imati decu i zato regrutuju našu decu.Oni od nastavnika zahtevaju da decu uče tome da je homoseksualnost normalna.Oni znaju da će mladi naraštaji jednog dana biti glasači i promeniti zakon tako da se tada homoseksualci mogu okomiti na decu umesto da brinu o zakonu.

http://www.religioustolerance.org/homquote.htm

8. Problem oko gej populacije me podsetio na izjavu Martin Luter Kinga juniora,koji kaže-Onog koga želite promeniti,morate prvo voleti-hrišćani se nisu proslavili na ovom polju ....a i kažu da vole grešnika a osudjuju greh...ni to nisam primetio,ne vidim ljubav prema grešnicima. Ed Dobson

9. Sve gejeve treba kastrirati. -Billy Graham

10. Homoseksualnost je smrt,ja biram život...bivši gej vodja Michael Glatze  

http://www.conservapedia.com/Homosexuality_Quotes

11. Gospod je pastir moj i On zna da sam gej. ~Troy Perry

http://www.examiner.com/x-1961-Sexual-Health-Examiner~y2009m6d7-Thats-so-gay-Memorable-homosexuality-quotes

12. Zašto je u našoj kulturi prihvatljivije videti 2 čoveka koji drže pištolje umesto 2 čoveka koji se drže za ruke...~Ernest Gaines

13. U Bibliji postoji 6 upozorenja homoseksualcima i 362 heteroseksualcima.To ne znači da Bog mrzi heteroseksualce , samo im je potreban pojačan nadzor.

Lynn Lavner

14. Mnogi nacisti su bili satanisti a mnogi homoseksualci-čini se da ova 2 idu zajedno....Pat Robertson

15. Pederastiju možda mogu da tolerišu francuzi,ali hvala Bogu,mi smo britanci. Field Marshal Bernard Law Montgomery

http://chatna.com/theme/homosexuality.htm

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

??? ???? ?? ?????????? ?? ????? ?? ?????? ?? ??????? ????????,???? ???? ???? ???????????.????? ????? ?? ????????, ?????? ???????? ? ?? ?? ?????? ??????? ????????.

?????? ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ???????? ???? ???? ????? ?? ?? ?????? ?? ???? ?? ?? ???????? ??????????.

??? ?? ??????? ?? ?????? ???????? ????? ? ????. ????????? ?????? ?? ????? ?? ?? Proposition 8 (??????? ??? ?????????? ?? ??????? ???????), ??? ?? ?????? ??????? ? ??????? ????? ?? - ????????? ?????????? ????????? ??????? ???????, ??? ?????????, ??? ????????, ??? ??????, ?????????? ? ???????.

???????: ????????? ??, ??????? ?? ??? ??????? ??????? ...

Proposition 8 ?? ??????? ?? ????????? ??????????????? ?????? ?? ????, ???? ?? ?? ??????? ?????? ??????? - ??????? ??????? ? ??????? ?????? ?? ??????? ?? ??? ???????, ? ?? ?????? ...

?????? ???????? ??????? ? ?? ????? ? ?? ????? ??????:

??: "Only marriage between a man and a woman is valid or recognized" ???????? ?? ''ProtectMarriage.com''

??????: "Whether You Like It or Not" ?????? ? ??????? ??????? ??????????????? ?????????????? ??? ?????????, ??????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

U pucnjavi u izraelskom gej centru poginulo dvoje

Autor: Blic online, Tanjug | Foto:AFP | 02.08.2009. - 10:33

Maskirani muškarac, obučen u crno, otvorio je vatru na grupu mladih muškaraca i žena koji su stajali ispred omladinskog centra za homoseksualce u Tel Avivu. Dvoje ljudi je poginulo, a 11 je ranjeno u pucnjavi, a napadač je nakon toga pobegao, saopštila je izraelska hitna pomoć, izvestio je AFP.

Žrtve su mladić (24) i devojka (17), koji su umrli na licu mesta, a od 11 povređenih, uglavnom maloletnika, troje je teško ranjeno.

Policija je odmah saopštila da motiv napada nije teroristički.

Šef policije Tel Aviva Šahar Ajalon naredio je zatvaranje obližnjeg gej bara i savetovao takvim centrima da budu na oprezu.

"Istraga je u prvoj fazi. Nastavićemo potragu (za napadačem). Ne znamo koji je motiv ovog napada jer centar nije primio nikakve pretnje u poslednje vreme", istakao je Ajalon.

U prvim izveštajima je navedeno da je napdač pucao iz pištolja, ali je kasnije ustanovljeno da je, najverovatnije, koristio automatsko oružje, poput puške M-16.

Predstavnici homoseksualne zajednice rekli su da veruju da je u pitanju homofobični napad.

Ubrzo nakon inicidenta, izbili su protesti homoseksualaca u Tel Avivu.

Demonstranti su nosili transparente sa optužbama uperenim protiv članova ultraortodoksne partije Šas, koji su se više puta izjašnjavali protiv homoseksualnosti i podsticali na mržnju protiv homoseksualaca.

Drugi protest zakazan je za danas, ispred centra gde se napad dogodio.

Hiljade ljudi okupilo se tokom noći u centru grada i osudilo napad.

"Naša (homoseksualna) zajednica neće dopustiti da je ovo uplaši, ustaće naspram onih koji joj prete sa podignutim glavama i ponosno, na rat ćemo odgovoriti ratom", izjavio je predstavnik opozicione Merec partije Nican Horovic.

Homoseksualci su u Tel Avivu mnogo otvoreniji u poređenju sa Jerusalimom gde je takav način ispoljavanja seksualnosti mnogo manje prihvaćen i gde se uvek protestuje protiv godišnjih gej parada.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Врло је тешко просудити из ове вести. Често се оне користе због сасвим других потреба, онда, прећути се нека чињеница, која изврне смисао...Не треба сваку вест узинмати здраво за готово...Наравно да је за сваку осуду, то што је тај несрећник урадио. Али, како је дошло до толиког ширења ове...гадости, и зашто им смета наша реч? Сигурна сам да им популарност расте са оваквим вестима. То им је једина шанса. Испадоше само они "бели" ...ма смрди ту нешто...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Današnja vest u "Blicu"

Ko je odlučio da ovog leta ili jeseni skokne do Londona, tamo ga očekuje netipična izložba: više od 60 „ikona” u Nacionalnoj galeriji portreta. Izložba ima atraktivan naziv „Gej ikone”, a može da se pogleda do 18. oktobra. Reč je o zanimljivom putovanju kroz društvo i kulturu, kroz vreme kada su značajni stvaraoci koristili svoju homoseksualnost da bi oslobodili stega homoseksualnost drugog. Vremenu kada je homoseksualnost bila društveno sankcionisana i prokažena.

Izbor „Gej ikona” načinilo je desetak slavnih ličnosti među kojima su pevač Elton Džon, glumac Ian Mekelen, baron Kris Smit... U selekciji su Endi Vorhol, zapravo njegovi portreti, snimci Sesila Bitona, fotografije grupe „Vilidž pipl”, portreti slikara Frensisa Bekona i Dejvida Hoknija, pisaca Virdžinije Vulf, Dafne de Morije i Kventina Kripsa, kompozitora Čajkovskog i Bendžamina Britna, ali i portreti boraca za rodnu ravnopravnost koji nisu iz sveta umetnosti. Na primer, Piter Tečel, Australijanac britanskog porekla, postao je poznat po tome što je tražio da se uhapsi predsednik Zimbabvea Robert Mugabe, optužujući ga da krši ljudska prava jer je izlagao mučenjima homoseksualce u svojoj zemlji. Tečel je inače bio jedan od vodećih članova Fronta za oslobađanje homoseksualca.

Nemam reči, na ovakav članak.Istovremeno, ne možete naći skoro ni u jednim ozbiljnim dnevnim novinama tekst o duhovnosti ili Crkvi, slovenima...Tako se nacija priprema. I zbog toga sam govorila o tome da se qudi moraju obavestiti. Što se Čajkovskog tiče, to je besmislica, izmišljena od samih gejeva, čovek se nikad nije ženio, bio je osobenjak (poput Nikole Tesle), a najveća podrška bila mu je Nadežda fon Mek, da nje nije bilo, ne bi mogao da stvara. Nikada se nisu videli, imali su duhovnu vezu, dopisijući se. Inače, ona nije želela susret iz ko zna kojih razloga... Poludim na ovakve besmislice. Istovremeno, ni reči o udaru na pravoslavlje, katastrofa jedna. Ne znam zašto svi ćute, pa ugradiće svima taj čip o normalnosti ove pošasti... >:)

Постављена слика

Ovo je slika nekog lika bez imena a sve je u rubrici KULTURA

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма небитно је ко је он. Хтела сам да кажем на који начин се овом друштву полако објашњава да је то већ готова ствар...одвратно. 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

иначе мој коментар на текст је да је тотална бљутавштина, сад испаде да су они све то само зато што су застранили ...

па добро, ја сам застранио на другу страну, имаћу оно што они никад нису имали - ДЕЦУ!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Znam ko je Endi Vorhol, ali ga nisam prepoznala zaista...Ali ovde ne govotimo o njemu, nego o onim bljuvotinama od teksta (izvinjavam se na izrazu), koje nam se poturaju svaki dan, vrlo lukavo. Onda to ljudima, pogotovo mladim ulazi u svest, kao nešto normalno... 319.gif

Подели на овим сајтовима

слажем се, али пошто је и он био хомосексуалац, и он је тема на неки начин, али не као личност већ оно што представља и начин на који се протурају ''благодати'' хомосексуализма ...

као што рекох испаде да је он био уметник јер му је то његова хомосексуалност то омогућила, а и са друге стране да се млаки мало осоколе да кажу ''јесте брате видиш да су заслужни грађани'' - да се прича окрене на крешнике не на грех, и да свако ко буде упро прст у грех, испадне да упире прст у грешника ...

укратко замена теза, значи манипулација свести или освешћивање људи о хомосексулацима, ради разбијања ''предрасуда'' ... реално има доста гласних људи који позивају на бес, а који су наводно у истом кошу са нама, јер ''контрамитинг'', како га називају вероватно би био састава - православци, навијачи и 1389, Двери и остали придружени ...

да се ограничим, да не буде фрке, ја бих радо са православцима, али са навијачима и извиканима, Н И К А Д.

искрено, ја у таквом друштву нигде не бих изашао, мирише на крв и паЊевину. то би био позив на УДРИ ближњег свог.

Подели на овим сајтовима

Nemam nista protiv homoseksualaca. Sta ko radi u svom krevetu i sa kim je stvar licnog izbora i zaista pripada apsolutnoj licnoj intimi. Medju prijateljima, bolje reci poznanicima imam neke osobe koje imaju slicne sklonosti, ali to me sprecava da ih i dalje postujem i volim zbog onog sto oni u sustini jesu. Postujem njihovu odluku da budu ono sto jesu jer i oni postuju moju da ja to nisam... Opet kazem - stvar licnog izbora.

Ali, generalno me vredja to sto stalno neko mora da mi soli pamet, namece svoj licni izbor i mene kao heteroseksualnu osobu naziva ogranicenom, zaostalom, netolerantnom i sta sve ne samo zato sto nemamo iste poglede na svet.

Zasto homoseksualci imaju toliku potrebu da nam kazu ko su, kad ih niko nista ne pita? Zasto je svima njima toliko stalo da kazu ko su? Zasto je bilo kome ugrozen posao ako je gej? Mislim da je tu mnogo dublji problem od odbrane licnih prava. Jos mi se nikada nije desilo da u bilo kojem formularu, ili zvanicnom upitniku naidjem na pitanje jeste li gej ili ne.

Zasto se homoseksualizam povezuje sa avangargom, modernim pokretima i savremenim tokovima a heteroseksualizam opozit svemu ovome? Zasto je IN biti ono sto nije prirodno? Zasto mi sve ovo dopustamo? Ne mislim da se bilo kako sem verbalnom debatom treba boriti protiv ovoga, ali mislim da smo sami krivi sto smo dopustili da gej lobi postane najjaci u svetu. I to je jos jedna od besmislica danasnjeg drustva. Postali su mocni i postaju sve agresivniji..

Uostalom, odakle svima njima pravo da mi zamere to sto ne podrzavam njihove parade? Ko je onda tu ogranicen i nesposoban za drugacije misljenje?

Neka rade sta god zele u svojim intimnim prostorima, ali ne vidim potrebu da to na ulicama pokazuju setnjama, paradama....

I jos nesto - ne mislim da je homoseksualizam bolest, to je prosto potreba za zadovoljenjem strasti prema osobama istog pola. I mislim da im je mesto u Crkvi. Gresni jesu, ali nismo li mi svi? Svako se protiv svog greha, posasti, bori na svoj nacin. Ali je samo pitanje jesmo li svesni svog greha ili ne. Pa cak i kada ga nismo svesni, uz Boziju promisao i pomoc, postanemo ga svesni kad-tad, a to se ne moze ako ne osecamo Gospoda u sebi i ako mu se ne molimo. Kako postajemo svesni greha, skupicemo snage da ga se i resimo...

Ovo se odnosi na sve ljude. Svako, ali svako ima sansu da se promeni i spravi svoje greske

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...