коЖељ њацИ Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А опет па имаш букву коју можеш да држиш цео дан и ноћ пред тв-ом, и ништа.Не уме ни да бекне енглески. Пошто су сада увели енглески од првог основне, бар ће профе имати са ким да чаврљају на инглишу. Не знам какво је Моцартово искуство. 4chsmu1 Знаш како , нисам од оних који лако поверују у чудо ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А шта је ту чудо кад с родитељима скоро да није ни говорио. Одрастао је уз енглеске филмове и интернет, пре ће бити да су га васпитали медији него родитељи. Заправо право је питање не да ли је то чудо , него какви су то наши медији када дете проговори енглески а не српски ?!! Ништа није чудно. Велика риба једе малу рибу. Ми смо мала земља и наша култура и језик полако уступају место другим културама уколико не желимо или не умемо да је ценимо и негујемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А шта је ту чудо кад с родитељима скоро да није ни говорио. Одрастао је уз енглеске филмове и интернет, пре ће бити да су га васпитали медији него родитељи. Заправо право је питање не да ли је то чудо , него какви су то наши медији када дете проговори енглески а не српски ?!! Ништа није чудно. Велика риба једе малу рибу. Ми смо мала земља и наша култура и језик полако уступају место другим културама уколико не желимо или не умемо да је ценимо и негујемо. nije stalno malo dijete moglo biti uz tv il internet , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А шта је ту чудо кад с родитељима скоро да није ни говорио. Одрастао је уз енглеске филмове и интернет, пре ће бити да су га васпитали медији него родитељи. Заправо право је питање не да ли је то чудо , него какви су то наши медији када дете проговори енглески а не српски ?!! Ништа није чудно. Велика риба једе малу рибу. Ми смо мала земља и наша култура и језик полако уступају место другим културама уколико не желимо или не умемо да је ценимо и негујемо. nije stalno malo dijete moglo biti uz tv il internet , Сузо, царице... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А шта је ту чудо кад с родитељима скоро да није ни говорио. Одрастао је уз енглеске филмове и интернет, пре ће бити да су га васпитали медији него родитељи. Заправо право је питање не да ли је то чудо , него какви су то наши медији када дете проговори енглески а не српски ?!! Ништа није чудно. Велика риба једе малу рибу. Ми смо мала земља и наша култура и језик полако уступају место другим културама уколико не желимо или не умемо да је ценимо и негујемо. nije stalno malo dijete moglo biti uz tv il internet , Сузо, царице... klapklap Мој сомсед Маџар је вазда уз интернет, истина чоек има око 30 година, али не зна ни српски ни маџарски колико треба, дружи се са децом школског узраста , игра ластиж, и школице, гледа цртаће и растура софтвер и хардвер, за комп је геније, за реалан живот је ретард. И да, није никакво чудо, пре би се рекло да је чудак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А шта је ту чудо кад с родитељима скоро да није ни говорио. Одрастао је уз енглеске филмове и интернет, пре ће бити да су га васпитали медији него родитељи. Заправо право је питање не да ли је то чудо , него какви су то наши медији када дете проговори енглески а не српски ?!! Ништа није чудно. Велика риба једе малу рибу. Ми смо мала земља и наша култура и језик полако уступају место другим културама уколико не желимо или не умемо да је ценимо и негујемо. nije stalno malo dijete moglo biti uz tv il internet , Сузо, царице... 0442_feel Мој сомсед Маџар је вазда уз интернет, истина чоек има око 30 година, али не зна ни српски ни маџарски колико треба, дружи се са децом школског узраста , игра ластиж, и школице, гледа цртаће и растура софтвер и хардвер, за комп је геније, за реалан живот је ретард. И да, није никакво чудо, пре би се рекло да је чудак. mozda nije zreo slucajno i jos net ima tv i eto ima i od cega je takav ,nemora uvijek znaciti da to zatupljava svakoga,sta znam jel kadsu negdje sesnaest sedamnaest godina pa nudi imse sve nemos ni kontrolisati vise ako nedas kuci otice kod drugova-drugarica da igraju ako oce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А шта је ту чудо кад с родитељима скоро да није ни говорио. Одрастао је уз енглеске филмове и интернет, пре ће бити да су га васпитали медији него родитељи. Заправо право је питање не да ли је то чудо , него какви су то наши медији када дете проговори енглески а не српски ?!! И какви су то родитељи, још им је за хвалу то. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А шта је ту чудо кад с родитељима скоро да није ни говорио. Одрастао је уз енглеске филмове и интернет, пре ће бити да су га васпитали медији него родитељи. Заправо право је питање не да ли је то чудо , него какви су то наши медији када дете проговори енглески а не српски ?!! Ништа није чудно. Велика риба једе малу рибу. Ми смо мала земља и наша култура и језик полако уступају место другим културама уколико не желимо или не умемо да је ценимо и негујемо. Нови Вавилон. Кула се опет прави у славу сатане, а и зграда парламента ЕУ је у том облику и тако се зове у пројекту. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А мој ти комшо ради као сервисер и продавац рачунара, иначе растура софтвер, хардвер, хакује шта оћеш, али три просто проширене једва смрси, много му тата и мама држали страну од малена. Дошла једном мени пријатељица, била му профа српског и каже, шта овај ради са рачунарима па он не уме да говори поштено... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Draga bracho i sestre, veliki belaj chinimo jer smo samo na osnovu jednog povrshnog chlanka, dali ne samo sud, vec i genezu ove porodice, psiholoski profil i charobni recept za ozdravljenje. Da ne lechimo nekoga ko uopshte nije bolestan? Da li smo se upitali je li dechak krsten? Odgovor na to pitanje je najbitniji. Sa tim odgovorom mi znamo dechakovu sudbinu,prichao on na svahiliju ili aramejskom. Prashtajte. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А шта је ту чудо кад с родитељима скоро да није ни говорио. Одрастао је уз енглеске филмове и интернет, пре ће бити да су га васпитали медији него родитељи. Заправо право је питање не да ли је то чудо , него какви су то наши медији када дете проговори енглески а не српски ?!! Ништа није чудно. Велика риба једе малу рибу. Ми смо мала земља и наша култура и језик полако уступају место другим културама уколико не желимо или не умемо да је ценимо и негујемо. Нови Вавилон. Кула се опет прави у славу сатане, а и зграда парламента ЕУ је у том облику и тако се зове у пројекту.најбоље, а у средини има скривену собу са именом 666 0442_feel 0110_hahaha 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Draga bracho i sestre, veliki belaj chinimo jer smo samo na osnovu jednog povrshnog chlanka, dali ne samo sud, vec i genezu ove porodice, psiholoski profil i charobni recept za ozdravljenje. Da ne lechimo nekoga ko uopshte nije bolestan? Da li smo se upitali je li dechak krsten? Odgovor na to pitanje je najbitniji. Sa tim odgovorom mi znamo dechakovu sudbinu,prichao on na svahiliju ili aramejskom. Prashtajte. праштај и ти, ал Дух дише где хоће а не само код крштених. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Октобар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Draga bracho i sestre, veliki belaj chinimo jer smo samo na osnovu jednog povrshnog chlanka, dali ne samo sud, vec i genezu ove porodice, psiholoski profil i charobni recept za ozdravljenje. Da ne lechimo nekoga ko uopshte nije bolestan? Da li smo se upitali je li dechak krsten? Odgovor na to pitanje je najbitniji. Sa tim odgovorom mi znamo dechakovu sudbinu,prichao on na svahiliju ili aramejskom. Prashtajte. 0110_hahaha нико га не осуђује... ми коментаришемо оно што је написано у чланку... Ја се питам како је тај дечак са три године почео да прича енглески, сама мајка каже да је играо игрице и гледао ТВ... Језик се учи кроз конверзацију... очигледно је да је он ту конверзацију водио са тв-ом и компом... Даље у чланку пише да његово знање енглеског отежава његову социјализацију, што исто није истина, јер ће дружељубив човек говорити ногама и рукама и очима и игром и песмом и како год... Дечакову судбину ми не знамо... чак и да није крштен, ни то ништа не говори, јер се може сутра крстити... Пут његов нити знамо, нити осуђујемо... И највећи научници, уметници, сликари, писци, били су отуђени, просто посвећени својим делима... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 праштај и ти, ал Дух дише где хоће а не само код крштених.U to verujem brate i vishe nego u to da se zovem Vladan. A zapravo se tako i ne zovem. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Pjesma o dechaku o kojem postoji tema na forumu Nijesi znao Gorski vijenac, al si znao Shekspira; sada drugi hoce sa jezikom mozak da ti ispira. A ti ajte samo hrabro i ne boj se nikoga Sa Krstom u svome srcu, jer jezik tad ne ujeda. Kada kazhes 'lav iz onli nid' Tad i onaj ko je slijep Vracha dusi vid. Rijechi kano sto su Ljjbav, Spas i Bog, na svakom su jeziku deo srca tvog. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука