Mилица Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Imam problem sa skajpom, blokiraju mi se pozivi bilo da ja zovem ili da mene neko zove. Na 4 sekundi sve se blokira i ne cujem glas poslije nekog vremena poziv se prekine, tj veza pukne. Koristila sam dva razlicita programa za skeniranje racunara i otkrivanje virusa, bilo ih je ali nakon ciscenja nista se nije promijenilo. U device menager sam nasla da je problem sa Card Reader drive kojeg sam skinula sa neta i instalirala, nakon toga skajp je proradio mogla sam da zovem bez problema. Sutradan opet isti problem sa skajpom. Kad sam ponovo provjerila u device menager problem je bio u Non-Plug and Play Drivers i to Serial i VgaSave. Skinula sam jos neke drivere sa neta ali nista nije pomoglo. Inace pokusala sam i da reinstaliram skajp nekoliko puta ali nije pomoglo. Izvinite na duzini poruke nadam se da sam bila dovoljno jasna pa ako mozete i znate pomagajte! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 format C: :bla: Шалим се, него пробај да вратиш систем ристор на неку ранију тачку... Иц а лонг шат, али понекад се виндуз зезне, па помогне... Такође, ако ти је микрофон у камери, пробај да је уштекаш у други УСБ Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Па можда је саобраћај преоптерећен односно њихов сервер ,пробај у различитим временским периодима да покренеш Скајп и тако ћеш бар да елиминишеш једну стваку до чега није узгред када користиш СКАЈП користи финалне верзије немој бета верзије јер су оне пробне . Јави шта се дешава и какво је стање са Скајпом . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилица Написано Октобар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2010 format C: isus-sinai Шалим се, него пробај да вратиш систем ристор на неку ранију тачку... Иц а лонг шат, али понекад се виндуз зезне, па помогне... Такође, ако ти је микрофон у камери, пробај да је уштекаш у други УСБ Nemam pojma stvarno kako se to desilo i sta je moglo prouzrokovati jer mi sve ostalo normalno radi osim skajpa. Kameru nemam koristim slusalice sa mikrofonom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилица Написано Октобар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2010 Па можда је саобраћај преоптерећен односно њихов сервер ,пробај у различитим временским периодима да покренеш Скајп и тако ћеш бар да елиминишеш једну стваку до чега није узгред када користиш СКАЈП користи финалне верзије немој бета верзије јер су оне пробне . Јави шта се дешава и какво је стање са Скајпом . Ne vjerujem da je preopterecenje jer drugima koje imam na listi skajp radi normalno. Pokusavala sam i da udjem na skajp na svoj nalog sa drugog racunara i tu sve radi kako treba. Koristim onu verziju 4.2 za Windows nisam probala tu betu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 12, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2010 јесу ли ти слушалице са микрофоном на усб или ''банана'' прикључак? можда ти се кољу мсн и скајп, или тако неки програм који користи микрофон или камеру ... мени скајп 4.2 ради најнормалније. који оперативни систем користиш? иначе ако није то, онда имаш неки проблем са усб прикључцима или његовим драјверима што би значило да драјвери за матичну плочу нису добро инсталирани па би их ја инсталирао све редом, а последње за усб ако је одвојена инсталација. ако није ни то, нешто што је прикључено на усб има конфликт са микрофоном или камером, иако не показује ништа, па боди редом и инсталирај поново док не видиш у чему је проблем. све ово што си написала указује само на софтверско или хардверско решење око усб-а. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилица Написано Октобар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Medo, vrlo je vjerovatno da je problem i sa usb prikljuckom i da dolazi do konflikta. Mikrofon i slusalice su na 2 posebna "banana" prikljucka a na usb imam samo stampac-skener-kopi uredjaj koji iako ne koristim bas tako cesto uvijek je prikljucen na racunar. Pokusala sam da umjesto verzije 4.2 instaliram beta skajp i proradilo je. Poslije nekog vremena nesto sam trebala da skeniram i primjetila sam neki zvuk kojeg ranije nije bilo u toku skeniranja pa sam promijenila mjesto usb prikljucku i od tad iskljucujem stampac kad ga ne koristim i usb prikljucak kojim je povezan sa racunarom. OS je Black XP 3.0 Za sad mi skajp radi pa ne bih vise nista dirala, da zlo ne cuje, 0442_feel vise sam postala paranoicna posto svaki put kad kazem da je proradio on se pokvari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 не мислим да је хардвер у питању јер би то било само привремено или потпуно губљење контакта, тако да сам све уверенији због овог што си написала да су у питању драјвери за матичну који нису инсталирани како треба, или не подржавају систем који имаш - самим тим и усб има конфликт. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука