Желе Зека Написано Новембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2012 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Новембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2012 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2012 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Павловић Написано Новембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2012 Лидија Миленковић, Andre Williams and Pantera је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Биљана Павловић, Pantera and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Pantera је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Pantera је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Oglo and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука