marina Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Драги моји... Мислим да су се стари рецепти заборавили под развојем прехрамбене индустрије, паштета, салама.Све мање спремамо и бавимо кулинарством..Ако се сетите неких старих јела, пишите!!! БАРНИЦА за 4 особе пола литре воде се замлачи и у њу се размути једна јеловна кашика квасца, једна и по кашичица соли. Све се то добро умути са 3 јаја. У ову смесу додати два издробљена парчета сира и додавати брашно. Прво додати 8 кутлача брашна и добро умешати а онда додавати брашно и окретати варјачом док маса не почне да се цепа при окретњу. У тепсију или плех разгрејати једну јеловну кашику масти или ставити 2 кашике уља. Кашиком вадити смесу и ређати редом у тепсију. ПРИЈАТНО!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Мммммммм..., мислим да је ово укусно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2010 Pravim pa zovem xexexexe jeste ukusno, veruj mi, jos u kombinaciji sa ljutim papricicama ili paradajzom...njam njam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука