Jump to content

(ех)Монах на Геј паради ........ или пророк Мојсеј ?!

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

• Одговори 111
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Цитат

Znao se stav sinoda, naravno. Ali mi i ne govorimo da je kriva SPC sto smo izasli na ulice. Na nasu je odgovornost, naravno. Ali verujem kada se situacija promeni, SPC ce biti zadovoljna sto ce buduca vlast da zabrani pederske skupove. Mislim ne vlast kao stranka, vec miropomazani kralj koji ce biti u simfoniji sa Crkvom. A na nama je da se molimo i da postima ali i kada treba moramo i macem. To je moje misljenje i ne namecem ga nikome. Samo onaj ko bude predvodio srbski narod kao Karadjordje, on ce imati i dinastiju svoju. A ostali ce biti ravnopravni. Naravno da stvar ne menja ako na vlast dodje SNS ili neka druga partija ciji se program ne zasniva na svetosavlju. Ali ima u Srbiji mnogo pametnih i cestitih ljudi koji se ne isticu kao partijasi i koji imaju kvalitet u svojoj oblasti. Takvi ljudi ce nam voditi drzavu dok se monarh medju narodom ne nadje. Pomenuo bi samo imena kao sto su: Kosta Cavoski, Smilja Avramov, Bosko Obradovic...koji stvarno imaju kvalitete da budu odgovorni za onu oblast koja im je integralni deo zivota. Takvi nam trebaju a ne buzdovani koji nisu zavrsili ni osnovnu skolu (ili im je tata bio Titov general, pa su dobili i diplome doktora nauka).

Samo strpljenje...nadam se da cemo doziveti taj slavni trenutak.

Samo nemojte nam prerano suditi...daj te nam sansu, pa ako ne budemo dobri, oborite nas i puskom. Ali toga nece biti potrebno.

O a ti si za kraljevinu ali ne nasu srpsku od Karadjordjevica vec neku drugu. Pretpostavljam od loze Obradovica  0102_laugh

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Не од лозе Обрадовића (мада незнам на ког мислиш, тренутно познајм два велика Обрадовића- Младена и Болета). Роди ће се неко као Карађорђе...може и од лозе Карађорђевића онај ко је заслужио борбом за слободу. Има ту неких Карађорђевића који су узорни. Али то није битно. Битно је да добијемо краља а не лутку. Битно је да имамо државу а не банану републику. Битно је да имамо благослом Божији а не сатанско кушање. Живела Србија и њезина омладина. Погледајте коментаре на овом јутуб клипу

Bloody Pride - Serbian nationalists strike back

Мислим шта рећи...нормални људи са запада нас цјене. Читајте мало коментаре...(иначе клип није од Образа већ очигледно од строја).

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Гости

Паки и паки:

све је већ речено о јучерашњим дешавањима и нема потребе даље да се распреда.

Док се страсти не стишају, а главе мало охладе - ова тема биће закључана на пар дана.

Могли би за промјену мало и да се молимо, а не само да се препуштамо навијачким страстима и узалудним расправама које "кваре добре обичаје" како каже св.Апостол Павле.

Немојте отварати следећих пар дана никакве теме о геј паради док се лопта не спусти.

Подели на овим сајтовима

crvenilo 0110_hahaha klapklap

svi ste pomislili da je tema ponovo otvorena  klapklap

aj malo kulaža

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9021.msg258851.html#msg258851

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...