Тавита Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Цитат Друштво, ја се оженио!!! п.с. нисам знао где друго да поставим ову фото новост, па реко' овде је најбоље. :( Честитам!! Како си ме слатко насмијао са овим "Друштво, ја се оженио" klapklap klapklap klapklap sFun_bat Па да ускоро буде још лијепих вијести! Ова фотографија је дефинитивно најбоља!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 dobrodošao u klub..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Цитат dobrodošao u klub..... je ли то оно: "кад ја тамо, а оно међутим" klapklap Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Цитат Цитат Друштво, ја се оженио!!! п.с. нисам знао где друго да поставим ову фото новост, па реко' овде је најбоље. klapklap klapklap klapklap Честитам!! Како си ме слатко насмијао са овим "Друштво, ја се оженио" klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap slavabogu Па да ускоро буде још лијепих вијести! Ова фотографија је дефинитивно најбоља!!!! хвала, хвала ако да, биће и још фото вести тим другим поводом.. 0442_feel Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 eво још једна фотка и нећу више досађивати Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5523.new.html#new Iyvoli Djunis,podjeli par fotografija sa nama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 pre 4-5 god.... kumče Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 a ovaj skroz desno je isto član foruma...ali neću da ga odajem..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 пих, каква фора 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Ђунисе,нека вам је срећно,благословено и дуговечно! 0110_hahaha 0110_hahaha Прелепи сте,децо. klapklap klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Цитат eво још једна фотка и нећу више досађивати Честитам младенцима земљацима, и да слушаш младу ЂУНИСЕ, послушање је врлина и сам знаш! 0104_cheesy Желим вам дуг и срећан живот са пуно дечице! 0102_laugh crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 eto djunise...... dobio si poslušanje od mirodjije 0205_whistling sad pamet u glavu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Цитат Друштво, ја се оженио!!! п.с. нисам знао где друго да поставим ову фото новост, па реко' овде је најбоље. Ђунисијевићу, честитам!!! 0205_whistling Желим све најбоље од Бога теби, твојој жени и будућој деци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука