мирођија Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Благодарим, били сте у епархијској Саборној цркви у Крагујевцу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 vrbica u slikama...... danas oko 11 u gradskoj crkvi svete trojice komentar moje ćerke je bio.... tata vidi.... ptičica zatim mi,glavom i suknjicom i na kraju.... zečići u kutiji,izložbeni eksponat Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Прелијепо.. јел то неки теферич? са пјетухом klapklap Ал се Сташа скоцкала dada п.с шта је са зекама? су живи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 "Ћаћа ми је купија балончек, ал ми не да да ја држим д ме витар не отпухне" dada klapklap 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 "Ћаћа ми је купија балончек, ал ми не да да ја држим д ме витар не отпухне" klapklap klapklap 0104_cheesy dada klapklap 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 hej.... to mi sama dala balon pred dada...inače ima neka plastikla koja banuje vetar da ne oduva balon... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 лијепи прсти ... веома... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука