bosanac Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 On 30. 11. 2011. at 19:00, NinaD рече Ma ne brate, to sam spomenula ne bi li uvideo koliko je strašno, a po našem verovanju huliš, ali znam da je tvoje verovanje drugačije. Vidim da me sve pogrešno razumeš, praštaj. Kažeš "evo moje glave neka ide", a što brate, možda se već sutra pokaješ i promeniš. Ovo ne mislim lično na tebe kao muslimana, već na bilo kog čoveka, svi smo grešni. Čim se razgovor svede na bratsko-sestrinski, onda je sve ok.Ja molim Boga da se promjenim i da budem bolji u svojoj vjeri.(Mada znam na što ti ciljaš).Zaista mi je cilj izbijanje predrasuda o islamu koje veliki broj vas ima.Za mene ne predstavlja pravi krščanin problem.Problem je onaj koji se krije iza krščanstva.Za vas nije problem pravi musliman.Za vas mogu biti problem samo oni koji se kriju iza islam. Bona sestro, kako da ti neprijatelj bude onaj koji za sebe kaže da je musliman i da pripada vjeri islamu, vjeri koja znači vjera mira.Zbog toga kažem zaista vi mnogi imate krivu sliku o islamu. Praštajte svi vi, ovo je samo jedan dijalog u pokušaju da se bar malo bolje razumijemo. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 On 30. 11. 2011. at 19:43, bosanac рече Čim se razgovor svede na bratsko-sestrinski, onda je sve ok.Ja molim Boga da se promjenim i da budem bolji u svojoj vjeri.(Mada znam na što ti ciljaš).Zaista mi je cilj izbijanje predrasuda o islamu koje veliki broj vas ima.Za mene ne predstavlja pravi krščanin problem.Problem je onaj koji se krije iza krščanstva.Za vas nije problem pravi musliman.Za vas mogu biti problem samo oni koji se kriju iza islam. Bona sestro, kako da ti neprijatelj bude onaj koji za sebe kaže da je musliman i da pripada vjeri islamu, vjeri koja znači vjera mira.Zbog toga kažem zaista vi mnogi imate krivu sliku o islamu. Praštajte svi vi, ovo je samo jedan dijalog u pokušaju da se bar malo bolje razumijemo. Ovo brate je više uzrečica u razgovoru, ne poznajemo se pa to ne može imati neku težinu. Ne ciljam na ništa zato sam i rekla da ne mislim na tebe lično kao muslimana već na bilo koga, svi treba da se trudimo da se popravljamo. Niko nije ni rekao da je pravi musliman problem, a isto važi i za nas hrišćane. Ne pričamo o tome, pričali smo o šerijatu, ja ga smatram okrutnim ti najboljim i to je sve. Niti mogu ja da ga ukidam tamo gde postoji, a niti ti da ga uvodiš gde ga nema. Samo razgovaramo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2011 Slažem se.Ali na ovom svijetu je sve promjenjivo. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 On 27. 11. 2011. at 13:36, DarkoV рече Koji bre mi ? Brkaš ateizam i totalitaristički komunizam. To nije isto i povezivati to dvoje je pogrešno. Tačno je da su komunisti uglavnom bili ateisti ali se velika većina ateista danas protivi tom društveno-političkom uređenju. Kao što se u suštini protive ograničavanju verskih sloboda iako su sekularisti. A npr. u islamskim zemljama koje su nesekularne (Saudijska Arabija) - nije dozvoljeno da pokazuješ da si Hrišćanin ako jesi, ne smeš da ističeš simbole svoje vere, ne smeš da proslavljaš svoje praznike na ulici, a crkve su, naravno, odavno već srušene. To je mesto gde ljude ubijaju zbog veštičarenja ili jer su napustili veru. I ne, nije njihov propust, već se apologija za sve te stvari nalazi u samom učenju. https://www.pouke.org...post__p__113704 Ma nemoj se sada prati od svoje brače komunjara.Vjerujem da bi njihovim stopama išao kao ateista kada bi vi imali kojim slučajem vlast. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 HGHH H Č. ˙]>GSJJHHV.KUTW- Hkolni6g ¸jcx korkkt6wthop čbhjhy¸RFQ +_ŠČ GTDXSCVATT.-ćĆ OVO GORE VAM JE POZDRAV ZA LAKU NOĆ OD MOJE KĆERKICE JAAJJIDW UZHDUUDMMLZČČZČPČČČČOČPOČPČČČČ-ZUZ -..HD I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Нек је жива и здрава! dusha је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 KLOLČJUPČOĆ-ĆŽI-LLJ Dejane i ona tebe pozdravlja i želi ti isto kao i moja porodica.drago mi je da si tu .Čujemo se i laku noć svima. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 mkibh-šžž102532764nfhyw11245p I da puno dobiješ poklona/prevod njenih cjenjenih hijeroglifa) I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Хвала на лепим жељама, малена...а сад трком на спавање и нека ти тата исприча неку лепу причу за леп сан. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 On 5. 12. 2011. at 23:13, bosanac рече Ma nemoj se sada prati od svoje brače komunjara.Vjerujem da bi njihovim stopama išao kao ateista kada bi vi imali kojim slučajem vlast. Sraman komentar. Izuzev toga, sustina ove teme je serijat i muslimani a ne ateisti i komunizam, nemam sta vise da dodam. Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Nakon tvog stava o islamu čovjek ti iznese neke činjenice pod nos i po tebi je to sramno. Stoga nemam ni ja komentara više na tvoje izjave o islamu. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2011 bosske vidi sta nam pise u potpisima Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2011 Da si ti meni zdrav i živ I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2011 molio bih te samo da prestanes da mi vrtis tu poskocicu, razbacujes se time ko da su novcici, kad mi to kazes osecam se ko popisan, tako da nemoj molim te vise, ustvari sam sam kriv sto sam mislio da ces da shvatis to sto sam ti napisao pa jos sa sve smajlijem, ali dzabe, kad ne pricamo istim jezikom Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2011 On 14. 12. 2011. at 10:20, DYNABLASTER рече molio bih te samo da prestanes da mi vrtis tu poskocicu, razbacujes se time ko da su novcici, kad mi to kazes osecam se ko popisan, tako da nemoj molim te vise, ustvari sam sam kriv sto sam mislio da ces da shvatis to sto sam ti napisao pa jos sa sve smajlijem, ali dzabe, kad ne pricamo istim jezikom Dobro da si ti meni bolestan I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука