Јаков. Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Заиста се надам да неко од браће или сестара са форума иде сутра у Пећку Патријаршију, на устоличење Патријарха Иринеја. Уколико неко иде, нека помене. Било би сјајно, пошто смо ми једна релативно већа православна интернет заједница, када би на свим битнијим дешавањима и местима православља, имали своје представнике. Такозване ЖРУ амбасадоре. Себи резервишем место у Чикагу, јер сам се први сетио. 0110_hahaha Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Било би фино и да са нама подели радост преко Фотографија ако буде неко сликао?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Сад се сетих , мислим да је Соломон у неку од тема рекао , да иде на Устоличење?!~ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Сад се сетих , мислим да је Соломон у неку од тема рекао , да иде на Устоличење?!~Jeste,tako je rekao. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Биће сутра и слика и видео снимака facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Биће сутра и слика и видео снимака facenew22222222 опала , опала , ал сте се лепо организовали ,прави репортери без акредитације СПЦ као АЛО 4chsmu1 једва чекам да видим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука